Срок на годност в брака? 4 разпознаваеми признака

Има четири разпознаваеми знака, че бракът ви няма да продължи дълго.

 
 

Има четири разпознаваеми знака, че бракът ви няма да продължи дълго.​

Сватбени агенти разкриват, че има четири разпознаваеми знака, още в момента на организирането на сватбата, че младоженците няма да празнуват "сребърна сватба".

Каква е твоята сватбена рокля според зодията, виж в галерията по-долу:

Галерия: Каква е твоята сватбена рокля според зодията

Виж всички снимки

►►► 5-те типа сватби

Булката и младоженецът се карат в деня на сватбата

Специалистите твърдят, че това е сериозен знак, че по някаква причина и двамата не могат да се предпазят от загуба на контрол дори в толкова важен ден. И ако двойката не може да си взаимодейства добре и да потуши страстите в напрегната ситуация, тогава има ли смисъл церемонията да започва изобщо?!

Неуместни изненади

„На една сватба имаше сто гости, а тортата беше огромна и поне за 300 щеше да стигне. Шедьовърът беше поръчан от претенциозна сладкарница в друг град и украсен с три китайски символа. Младоженецът нямаше представа за какво става дума, докато булката не обяви по микрофона, че това са трите качества, които тя би искала да види в бъдещия си съпруг: смирение, съгласие и преданост. Когато младоженецът разбра, че това не е шега, той се стъписа и замълча почти за цялото време, в което тортата бе поднесена и не се изяде."

Не се вземат предвид желанията на партньора

„Работих с двойка, при която булката беше вегетарианка. Но младоженецът отказа да добави вегетариански ястия в менюто, защото малко хора биха им се насладили. Ако не можеш да угодиш на булката в сватбения й ден, как ще живеете целия си живот заедно?"

Внезапна поява на бившия/бившата

„Най-неприятният сватбен инцидент беше, когато бившата на младоженеца, и майка на детето му, се появи на сватбата. Тя грабна парче сватбена торта, хвърли го към младоженците и извика, че младоженецът е отвратителен баща. После грабна масата, подредена с пирамида от чаши, пълни с шампанско и я обърна... Не знам дали младоженецът наистина беше толкова лош баща, но нова двойка се разведе година по-късно. "