Съпругата на Кание Уест е дъщеря на престъпен бос

Бианка Ченсори, за която Кание се ожени по-рано тази година след официалния развод с Ким Кардашиян, се оказа дъщеря на престъпник.

от

Семейството им е родом от Италия, но емигрира в Австралия, където е родена Бианка. Бащата ѝ, 69-годишният Елия "Лео" Ченсори, е лежал в затвора за притежание на наркотици и оръжия, а през 90-те години е заподозрян и в убийство, поради което се съгласява на полицейска защита. А чичото на Бианка, Ерис Ченсори, е гангстер, известен като „Ал Капоне от Мелбърн“.

© Getty Images

Друг неин чичо, по-големият брат на баща ѝ Едмондо, известен като "Еди Капоне", също има немалко присъди, включително нападение над полицаи, кражби и заплахи. Той беше член на голям картел в Мелбърн, който се занимаваше с игрални автомати и търговия с наркотици.

Бившата съпруга на Лео, Фей Гласкот, говори за участието на семейството в престъпния свят през 1991 г. в интервю за местно издание. Гласкот казва, че е намерила десетки хиляди долари, скрити около семейния им дом в предградието на Мелбърн Алфингтън. Именно там сега живее настоящата съпруга на Лео Александра и майката на Бианка, заедно с другите си дъщери Анджелина и Алисия.

Самата Бианка никога не е говорила публично за семейството си. Според Daily Mail Кание Уест вече е бил представен на семейството на съпругата си по време на съвместна почивка.

Изданието говори и за миналото на Бианка, която има отлично образование, но също така прекарва време по партита, живее в лукс и обича да шокира обществеността: откровените разголени образи са в нейния арсенал. Бивш съученик описва Бианка като общително момиче, което е „приятел с всички“. В същото време семейството на Бианка е описано като много затворено.

Преди това двойката се оказа в поредица от скандали по време на почивка в Италия заради провокативните тоалети на Бианка. В същото време приятелите на Ченсори започнаха да се тревожат за нея: те вярват, че Уест я манипулира и я прави „Ким 2.0“.

Забраниха на Кание Уест и Бианка да се возят на лодка във Венеция

Вижте повече

Забраниха на Кание Уест и Бианка да се возят на лодка във Венеция

Изглежда, че двамата прекалиха с непристойното си поведение...