Спортът и градът

Новата колекция на ССС – в крак с модата

Новата колекция на ССС – в крак с модата

Всички ние търсим комфорт, когато става въпрос за обувки. А най-удачното решение за ежедневието си остава класиката СПОРТНИ ОБУВКИ. Така 2020 г. ще бъде изцяло подчинена на спортния стил. Специалистите съветват да залагаме на шарени кецове, които може да комбинираме с небрежни рокли или поли. Шарените маратонки, които съчетават в себе си цветове, като синьо, лилаво, жълто, зелено, розово, бяло, ще са много актуални за сезон пролет-лято 2020 г. Спортните обувки тип маратонки или гуменки ни осигуряват комфорт в забързаното ежедневие. Спoртните обувки се завръщат. Креативността на дизайнерите на удобните сникърси на ССС е безкрайна. В магазините на ССС ще намериш сникърси на Adidas, Puma, Skechers и Sprandi, подходящи за фитнес, разходка с кучето, но също и за работа и кафе с приятели. Има и елегантни модели, които да комбинираш с дънки в съчетание с дълго яке, ако мокасините и обувките на висок ток не са в твоя стил.

Виж модните пролетни аксесоари в магазините на ССС и завърши твоята спортна визия! Добавяй различни аксесоари към различните стилове – правилото за съчетаване на обувки и чанти в един и същи стил отмина. Играй с различните модни тенденции. Съчетай ги в зависимост от стила ти и бъди комбинативна. Пролетта е най-подходящото време за използване на различни аксесоари. В колекцията на ССС ще намериш не само модни обувки, но и чанти, раници, бижута и други аксесоари.

Чантичката за кръст може да добави стил към всяка визия, независимо дали е елегантна, или спортна. Всяка жена има повече от един чифт обувки и поне няколко чанти, по една за всеки повод. Ако искаш да добавиш лекота към твоя стил, чантичката за кръст ще свърши чудесна работа. Ако водиш активен начин на живот – избери раница вместо чанта. Раниците с оригинален дизайн, моден принт и вдъхновяваща текстура се съчетават идеално със спортна или ежедневна визия. Дамските аксесоари в магазините на ССС се отличават със своя стил и функционалност. Модните дамски спортни раници ще отговорят на всички твои нужди, също така са подходящи и за къси пътешествия. Може би търсиш стилна раница в модерен розов цвят или животински принт? В магазините на ССС ще намериш раница за всеки повод.

Пролетта настъпва! Избирайки обувки, чанти и аксесоари от най-новата колекция на марката ССС, ти избираш да си в крак с последните модни тенденции!