Списък със секс приключения на Cosmo...

...които трябва да преживееш, преди да умреш.

Това легло не е виждало екшън от седмица. #EpicFail

© iStock

Зоуи Салдана веднъж правила секс между два вагона на метрото, като се шегува, че усещането е било „супер гето“. Ъм, по-скоро супер страхотно. Нека Зоуи да е твоето вдъхновение, докато пробваш нашия списък... на свой риск.

СЕКС С ИЗВЕСТНОСТ

Независимо дали е самият Лиам Хемсуърт или готиният нов върколак от Дневниците на вампира – няма значение. Неговият пенис е с размера на Оскар-статуетката и можеш да се похвалиш на всички, че знаеш как изглежда лицето му по време на оргазъм! Страхотна история да разказваш на девойките по време на регулярната ви късна закуска.

„КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ СЛУЧИ СНОЩИ?“

Погледите ви се срещат в подземния бар. В следващия момент той те целува между краката в неговия частен самолет. Събуждаш се до него, до теб лежи също и малко тигърче и си облечена в къса тениска. Нямаш представа къде си? Остава ти само... да го оправиш още веднъж.

„Шири се идеята, че трябва да прекараш годините, когато си на 20 и нещо, за да се опознаеш, като натрупаш колкото се може повече сексуален опит“

© iStock

КРАЛСКИ

Хари е светият граал. (Представяме си, че за да го възбудим, може би трябва да се разхождаме по гумени ботуши и нищо друго). Но Швеция, Гърция и Монако също имат своя брой от готини кралски особи. Заслужаваш да го направиш в замък, ти, палава, Дисни принцесо!

Трима в леглото: 4 правила за успешен сексуален опит

Вижте повече

Трима в леглото: 4 правила за успешен сексуален опит

Причините, заради които в леглото с любимия ти се появява трети човек, са много, но ние ще ти кажем как да направиш този опит по-приятен.

ДАМАТА

Нека този задълбочен разговор за Пруст с твоята невероятна учителка по френски Делфин да премине в шампанско, френска храна и натискане в Сафо стил у тях. C’est la vie!

МНОГО ЛОШОТО МОМЧЕ

Тази татуировка на кръстоска между сокол и еднорог на китката му хем те стряска, хем те възбужда? Какво значи това? Навярно, че ще се справи страхотно със секс тип „седнала на бара“.