Списание GQ обяви Ким Кардашиян за жена на годината

Ким Кардашиян стана жена на годината на GQ

Ким Кардашиян, известна с участията си в риалити предавания, беше избрана за жена на годината на почетните ежегодни награди на списание "GQ", които се раздадоха снощи в Лондон.

Придружена от съпруга си Кание Уест, който не можеше да свали ръце от нея, Ким получи наградата лично от редактора на списанието Дилън Джоунс. За съжаление Джоунс не представи Ким с фамилията й "Уест", но на сцената съпругата на рапъра се погрижи всички да научат за това. "Аз съм Ким Кардашиян Уест. Искам да благодаря на GQ, че ме направи жена на годината, както и на моя съпруг, който ме кара да се чувствам жена всеки ден", каза звездата. Самият Уест не можеше да скрие радостта и гордостта си от съпругата си, която не преставаше да прегръща цяла нощ.

На церемонията присъстваха много звезди, сред които Фарел Уилямс, Никол Шерцингер и Люис Хамилтън, Брадли Купър, Кара Делевин, Джеси Джей, Рита Ора, Пипа Мидълтън и много други.  Фарел стана изпълнител на годината. Певицата Никол Шерцингер беше там, за да подкрепи приятеля си Луис Хамилтън, който беше избран за спортист на годината.

Източник: БГНЕС