"Спя с ново гадже! Пратете помощ!"

Предлагаме ти всичко, което ти е нужно, за да направиш откриването на нови секс територии с нов партньор забавно, а не неловко.

 
 

Предлагаме ти всичко, което ти е нужно, за да направиш откриването на нови секс територии с нов партньор забавно, а не неловко.

Секс за първи път: У нас или у вас?

Изпила си вече 3 чаши просеко, ръката му е на бедрото ти, а бикините ти вече са влажни. Ясно ти е, че срещата ви ще завърши в кревата. Въпросът е само един – у вас или нас?

Лично ние те съветваме да е у вас. Да отидеш в къщата на непознат е понякога рисковано. Е, той може да живее и в страхотен апартамент с изглед към басейн и собствен фитнес салон, но пък може и да се окаже наемател на мазе, в което живее с пор на име Рошко. Ето ти три причини да не ходиш по чужди къщи, когато ви предстои секс за първи път.

Виж какъв е ключът към неговото сърце в галерията долу:

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

1. Мъжка баня

Била ли си някога в баня в мъжка квартира? Не ти и трябва. Никога няма сапун, а тоалетната прилича на картина на Джаксън Полък.

2. Ужасни мебели

Няма как да стигнеш до оргазъм на легло с два матрака, разположено срещу постер от Изкуплението Шоушенк.

3. Рисков фактор

Вече всички се запознаваме онлайн, така че това, което със сигурност знаеш за него е, че работи и се забавлява здраво и че е ходил на море в Турция. Но онова, което не знаеш, маже да е, че е насилник или колекционер на ножове. #тръпкиМеПобиват

ПОЗИ, КОИТО ВПЕЧАТЛЯВАТ

Тези лесни движения ще го накарат да те боготвори.

Свежа игра

Ти си по гръб, а той е с лице към теб, коленичил на леглото. Накарай го да вдигне краката ти за глезените, докато гърбът ти се повдигне от леглото. Той влиза в теб отдолу, в ъгъл, подходящ за G-точката ти, порникването е тясно, защото бедрата ти са събрани, а голото ти тяло на показ е бонус.

Първото ти родео

Той е на ръба на леглото със спуснати на пода крака, сгънати в коленете. Възседни го с гръб към него и напъхай стъпалата си под таза му, за по-добра опора, докато го яздиш. Ъгълът е идеален за твоят О. Бонус: пресегни се и погали топките му – ще го подлудиш.

►►►101 невероятни секс идеи

Новобрански рок

Възседни го със сгънати колене, а пръстите ти едва да докосват леглото. Покращай се напред и назад. За по-тясно проникване се наклони назад и се опри на лакти. Главата на пенисът му и първата третина на твоята вагина съдържат най-чувствителните нервни окончания, така ще уцелите всичките.

Фелацио трик, който той не очаква

Пъшкай, докато си там долу. Да издаваш звуци, докато е в устата ти го възбужда по два начина: 1) показва му, че си ентусиазирана и 2) вибрациите от гласните звуци увеличават насладата му.

Приятни мръснишки приказки

Секси думички, които да използваш още в началото на играта

„Искам да ти правя лоши неща“

„Нямам търпение да те почувствам върху/ вътре в /под мен“

„Адски съм мокра/толкова си твърд“

„Моля те, не спирай“

„Как може да си толкова добър в това?“

ПОМОГНИ МУ ДА ТИ ПОМОГНЕ

Мъжете са адски доволни, когато разберат, че ти доставят удоволствие; възбуждат се и когато загубиш контрол. Затова имат нужда да им помогнеш да открият непознатите ти местенца. Това важи най-вече за този първи път, когато си лягате заедно, защото и двамата сте изнервени и той иска да получиш оргазъм. Помогни му с тези подсказки.

1. Пъшкане

Мъжете са като кучетата – оглупяват и са щастливи да те оближат, ако знаят, че ще им дадеш награда. Ако пъшкаш, той ще знае, че е на прав път.

2 Ползвай ръцете си

Там долу е тъмно и те се лутат в непозната територия. Понякога е нужно да им асистираш, за да стигнат до правилното място. Направлявай ги към обетованата земя.

►►►7 неща, които той определено не иска в леглото

3 Кажи го

Няма никакъв проблем да ползваш думички. Момчетата са пещерняци – гррр! – но това не пречи да те чуят. Давай му напътствия – по-високо! по-бавно! точно там! – с увереност.

4 Пусни порно

Порното е рисковано предложение за непознат. Но пък жените познават най-добре телата си, което означава, че лесбийското порно е добър образователен източник за момчетата. Кажи му, че го пускаш, за да се настроите и двамата. Той ще си води записки.

ПРИЗНАНИЯ ЗА ПЪРВИЯ ПЪТ

БЕШЕ СТРАСТНО!

„Когато за първи път си легнахме с гаджето ми, той ме сграбчи за крака, облиза палеца ми и после плъзна езика си по цялата дължина на крака ми. В този момент, това беше най-секси нещото, което можеше да направи. И до днес си спомняме този момент и си припомняме смелата му постъпка“ – Ирина С., 20

БЕШЕ УЖАСНО!

Веднага след като правихме секс с един, той започна да хрипти. Каза ми, че имал астматичен пристъп, но не иска да спираме. Беше шантаво! – Вики Л., 20

ПРЕОДОЛЕЙ ГО!

Време е да се откажеш от секс предразсъдъците си.

1 Секс уменията ти

Нормално е да се чувстваш неуверена. Повечето секс-терапевти съветват да мислиш за секса предварително, като визуализираш фантазия. Когато си сама, избери си място, на което обичаш да те докосват и го докосвай, докато визуализираш. Това подготвя мозъка ти. След това, по време на акта, накарай твоя човек да те докосне там – и не само!

2 Извивките ти

Дори и да се чувстваш като Шрек, партньорът ти едва ли ще го забележи. Запитай се по какъв начин това не би ти позволило да се насладиш на секса? Замести негативизма с фокусиране върху онова, което ти е приятно, като например колко много той желае тялото ти.

3 Телесните ти функции

Кой те накара да ядеш боба от обедното меню на ресторанта до офиса? Не се ядосвай, всички пръцкат и имат лош дъх понякога. Добрата новина? Стига да пазиш добра хигиена по принцип, това няма да е нещо, което той не е виждал преди. (Е, това е полу-добра новина). Искаме да кажем, че и той е човек.