Спести време и изглеждай зашеметяващо!

Бюти съвети, спестяващи време за грим и прическа. Как сме живели без тях?

За да изглеждаш добре, не е необходимо да отделяш много време за грим и прическа. Има начин да се приведеш в прекрасен външен вид и то само за 5 минути!

Коса

За да не губиш време за оформяне сутрин, измий косата си вечерта и си сплети няколко свободни плитки (или събери косата си на кок). На сутринта разпусни косата си и среши къдриците си. Вълните в стил Джиджи Хадид и Хейли Бийбър са налице!

Между другото, тази техника работи дори ако (да си го кажем честно) те мързи да измиеш косата си вечерта. Събери косата си на кок, а на сутринта я разпусни и напудри корените със сух шампоан.

ВАЖНО! Не увивай косата си с кърпа след измиване. Попий я с хартиена кърпи, за да изсъхне по-бързо и да остане гладка.

Лице

Капките за очи ще ти помогнат да премахнеш зачервяването от пъпка. Постави ги в хладилника за пет минути, след което нанеси точково върху възпалението с памучен тампон.

Не забравяй за нощните маски: овлажняващи, подхранващи, регенериращи. Свежия тен, сияйната кожа и равномерния тон на кожата са ти осигурени.

Кубчетата лед са твоето сутрешно спасение. И отокът ще бъде премахнат и ще изглеждаш много по освежена. Използвай билки като добавки: мента, градински чай, лайка.

Грим

Незабавно освежи визията си с розово-прасковено червило. Използвай го не само за устни, но и като руж и сенки. Разбъркай с пръсти и готово.

Вземи кремообразен хайлайтър и го смеси с хидратантния си крем. Дори да нанесеш фон дьо тен отгоре, блясъкът ще остане и няма да имаш нужда от допълнителен хайлайтър.

Ако имаш планове за ярък грим и акцент върху очите, започни с тях. Междувременно ще нанесеш сенки, ще използваш лепенки под очите - и сенките няма да оставят тъмни кръгове и кожата ти ще изглежда доста освежена.

Не губи време за грим на веждите. Просто среши космите в посока нагоре и потъмни местата, където виждаш "дупки". Ще получиш широка естествена форма.

Не забравяй! Винаги нанасяй хидратиращ балсам за устни, преди да се гримираш. Накрая просто попий остатъците с кърпичка и нанеси червило.
Гимнастика за устни, която ще увеличи обема им

Вижте повече

Гимнастика за устни, която ще увеличи обема им

Прави тези упражнения по 10 минути на ден и устните ти видимо ще увеличат обема си.