Спасяването на мистър Банкс

Потопи се в света на „Дисни“ такъв, какъвто не е бил показван досега.

Режисьор: Джон Лий Ханкок

Сценаристи: Кели Марсел и Сю Смит

Участват:  Ема Томпсън, Том Ханкс, Колин Фарел, Пол Джамати, Джейсън Шуорцман, Рейчъл Грифитс, Кати Бейкър и др.

Жанр: Комедия

За филма:

„Спасяването на мистър Банкс“ е една история за вълшебствата! Не, не става въпрос за феи, джуджета и принцеси. Филмът разказва приказка за истинските магьосници на съвремието ни – Уолт Дисни и П.Л.Травърз, авторката на обичаната от всички„Мери Попинз“.

 

Защо ги наричаме магьосници ли? Защото с фантазията си и двамата умеят да създават цели светове и да потопят в тях не само децата, но и техните родители. Представи си какво би се случило, ако Дисни и Травърз работеха заедно?? Всъщност точно това се е случило! Именно среща между двамата е в центъра на „Спасяването на мистър Банкс“. Но думата среща не е съвсем точна, ако трябва да сме прецизни докрай, тогава ще трябва да я наречем „сблъсък“, колосален и величествен, какъвто може да бъде само при хора от техния ранг.

 

Нито за секунда няма да съжаляваш, ако решиш да гледаш „Спасяването на мистър Банкс“! Филмът е изключително въздействащ и не оставя никого равнодушен. Още от първите кадри ще се запознаеш със симпатично странната и инатлива П.Л.Травърз, която от тук до края на лентата ще предизвиква искрения ти смях. Но разбира се историята има и по-сериозна, дори драматична страна, а както е при всяка приказка, носи и поука.

 

Потопи се в света на „Дисни“ такъв, какъвто не е бил показван досега и се приготви за една интригуваща и вълнуваща история за това как гувернантката „Мери Попинз“ излезе от детските книжки и се появи на големия екран.

 

В ролята на Уолт Дисни е двукратния носител на „Оскар“ Том Ханкс. Той ще се бори с всички сили да умилостиви Ема Томпсън, която пък се е превъплътила в опърничавата П.Л.Травърз. Освен тях във лентата ще видиш още Колин Фарел, Джейсън Шуорцман, Кати Бекър и много други. Приключението започва на 3 януари във всички киносалони!