СПА почивката не е само за зимата!

Обичаш да ходиш на СПА, а приятелките ти не пропускат да отбележат, че топлите басейни не са актуални за лятото?

Време е да им докажеш, че не са прави! На СПА може да отидете и в средата на юли! И ще бъде прекрасно.

Ето го и нашето предложение за топ дестинация на Българското Черноморие, където можеш да съчетаеш морските вълни с приятните глезотийки на СПА преживяването (така и вълкът сит, и агнето цяло!) Вълшебните думички: Аквахаус хотел & СПА – най-новата дестинация за морски и кулинарни удоволствия в Св. св. Константин и Елена.

Аквахаус хотел & СПА е най-големият работещ хотел със СПА център в курорта. В него се предлага рехабилитация и профилактика чрез голямо разнообразие от традиционни и нови методи с доказан ефект за подобряване на здравето.

Курортът Св. св. Константин и Елена определено ще те изненада с ново ексклузивно място за почивка и развлечения – дестинация за СПА удоволствия, кулинарни емоции с азиатски и средиземноморски привкус, запомнящи се DJ партита и живописни морски гледки – Аквахаус хотел & СПА те очаква. (Ето, че все пак има място, на което цялата ви женска компания може да получи точно това, което иска – масажи, гурме храна, партита и плаж).

Разположен в непосредствена близост до плажа, хотелът предлага 5-звездно настаняване в елегантен интериор и архитектура, вдъхновена от природата. Аквахаус хотел & СПА продължава дългогодишните традиции на първия български морски курорт в областта на балнеологията, здравната профилактика и рехабилитация чрез използването на лечебната минерална вода на Св. св. Константин и Елена.

Хотелът е добра възможност за всички, които търсят комбинацията между вълнуваща морска ваканция и грижа за тялото и здравето. Накратко – Аквахаус хотел & СПА може да се окаже не само златната среда за различните желания на цялата компания, но и мястото, където да си подариш перфектната почивка за духа и тялото.

​Health Spring SPA център – оазисът за здраве, красота и релакс

Health Spring SPA центърът в хотела е новият Lifestyle Social Hub за хора с модерен стил на живот. СПА процедурите, предлагани в него, са само част от преживяването, имайки предвид, че можеш да се насладиш на подходяща терапевтична или разкрасителна програма, избрана точно за теб.

А ако си от момичетата, които не обичат да променят режима си, когато са на почивка – значи имаме добри новини! Можеш да продължиш да се грижиш за добрата си физическа форма, да релаксираш пълноценно и да подобриш състоянието на духа и тялото едновременно (и то докато си на море).

Св. св. Константин и Елена е страхотно място, защото точно там можеш спокойно да се отдадеш на пълноценна почивка, откъсвайки се напълно от забързаното ежедневие, и оставяйки се "в ръцете" на лечебната сила на морето, минералната вода и морския климат. Вътрешните и външните басейни в комплекса със зони за релакс, плаж, подводен фитнес и зала за тренировки, са допълнително бижу, от което да се възползваш.

Е, май вече не е чак толкова трудно да пътешествате заедно, въпреки различията в представите ви за почивка. Щурото парти, което иска най-добрата ти приятелка ще бъде налице и пълното възстановяване на тялото и грижата за здравето, от което имаш нужда ти – също.

Хитът през този сезон са криотерапията и флотационната капсула, която е подходяща за релаксация, за повишаване на имунитета, за преодоляване на стреса, а също при травми на мускулите и двигателната система. А подводният фитнес, ДЕЖ стаята и шотландския душ са малка част от помощниците в програмата за тотален релакс и възстановяване.

​Кулинарни удоволствия за ценители

Аквахаус хотел & СПА е отличен избор и за ценителите на кулинарните преживявания, които искат да опитат нещо ново и различно. Очаквай вълнуващо пътешествие! Азиатският ресторант Kampai и грил ресторант The Grill ще те пренесат в културата на Изтока и интернационалната кухня. С приятелките ти може да преживеете храната като емоция, да сбъднете своите кулинарни фантазии, преплели културата и историята на различни нации и народи в кулинарен микс, и докато си почивате на Българското Черноморие, мислено да се пренесете в далечни, екзотични страни.