Илон Мъск открадна жената на съоснователя на Google

Според Wall Street Journal Илон Мъск е имал връзка със съпругата на съоснователя на Google Сергей Брин. Това била причината двамата да се развеждат.

© Getty Images

Бизнес изданието The Wall Street Journal съобщава, че Илон Мъск, основателят на SpaceX и Tesla, е имал връзка със съпругата на своя приятел, съоснователя на Google Сергей Брин. Според журналисти Мъск и Никол Шанахан са се запознават през декември миналата година и връзката им в крайна сметка е довела до развод със Сергей. Брин подава молба за развод през януари тази година. Сергей записал в молбата си клишираното „непреодолими различия“. Мимолетната страст, според WSJ, не само е разбила брака им, но и е сложила край на приятелството между Мъск и Брин.

Никол Шанахан и Сергей Брин

© Getty Images
Илон Мъск потвърди, че е щастлив баща на 10 деца

Вижте повече

Илон Мъск потвърди, че е щастлив баща на 10 деца

„Искам да имам толкова наследници, колкото мога да си позволя. Няма да спра дотук“, заявява милиардерът.

В статията се отбелязва, че връзката с Никол бележи доста бурен момент от личния живот на Мъск. В същото време на Илон и бившата му приятелка Граймс се ражда дъщеря (детето беше износено от сурогатна майка, предприемачът вече се беше развел с Граймс), а месец преди това се появиха и близнаците, които роди от Мъск Шивон Зилис, бивш служител на висшето ръководство на компанията Neuralink, основана от Мъск.

Брин и Шанахан имат дъщеря, родена през 2018 г. При развода основателят на Google поиска да сподели попечителството над нея. Мъск все още не е коментирал публикацията на WSJ.

В момента Брин е 10-ият най-богат човек в света със състояние 89,9 милиарда долара. Мъск остава на първо място с 253,4 милиарда долара.

Синът на Илон Мъск сменя фамилията и пола си

Вижте повече

Синът на Илон Мъск сменя фамилията и пола си

18-годишният Ксавие подаде официална молба за смяна на пола, като уточни, че иска да изостави известната фамилия на баща си и да вземе фамилията на майка...