Собственици на увеселителен парк съдят Тейлър Суифт

Певицата е обвинена в плагиатство.

Певицата е обвинена в плагиатство.

Сладки секси визии на Тейлър Суифт​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сладки секси визии на Тейлър Суифт

Виж всички снимки

►►► Новият албум на Тейлър Суифт ще остане в историята

Собствениците на увеселителен парк Evermore водят дело срещу Тейлър Суифт. Припомняме, че през декември 2020 г. изпълнителката издаде музикалния албум Evermore, чието име съвпада с името на парк в САЩ. Сега собствениците му търсят отговорност от певицата за нарушаването на автентичността на търговска им марка, съобщава TMZ.

Според представители на собствениците на парка, който се намира в Юта, Суифт е нарушила сериозно закона, когато е започнала да популяризира новия си албум със същото име.

Според собствениците на увеселителния парк те са похарчили милиони долари за изграждането на съоръжението, а също така са инвестирали в популяризиране на марката и продажби на стоки под собствената си марка от откриването на парка през 2018 г.

"В Evermore Park всеки може да стане герой на определена история и да усети истинската магия на трансформацията върху себе си", уверяват създателите на оригиналната идея.

Собствениците на парка споделят, че откакто Тейлър е публикувала албума си в интернет, потребителите имат проблеми с онлайн закупуването на билети за парка или поръчването на тематични стоки. В допълнение, сайтът на парка намалява значително резултатите си от търсенето в търсачките на Google. Това води до объркване на пазара на услуги и значително влияе върху печалбата на предприятието.