Снуп Дог нападна Карди Би

„Трябва да има нещо тайнствено у една жена“ – Снуп Дог обвини Карди Би в разврат.

„Трябва да има нещо тайнствено у една жена“ – Снуп Дог обвини Карди Би в разврат.

Звезди с филъри в устните​, виж в галерията долу:

Галерия: Звезди с филъри в устните

Виж всички снимки

►►► Карди Би: „Раждането ми счупи вагината“

Известният рапър изрази свободно недоволството си към поведението и творческите експерименти на Карди Би.

Припомняме, че певицата се обедини с Меган Джон Рут Пийт (по-известна като Megan Thee Stallion) в проекта WAP, който се оказа широко обсъждан в американската творческа общност. Момичетата се появиха в разкриващи тоалети и демонстрираха непринудено поведение, като част от сценария за видеото им, защитавайки правото на красивата половина на човечеството за свобода на сексуалните желания.

Снимка: стоп кадър от видеото

Противоречивите мнения спрямо клипа бяха доста и ето, че Снуп Дог също има какво да каже на Карди Би (е, той едва ли осъжда свободата на сексуалните желания, но известният изпълнител категорично не харесва WAP):

„Къде води всичко това, къде е близостта на емоциите и женската загадка? Къде са гордостта и тайната - неразделни компоненти на успеха в личния живот на всеки? Да парадираш със своите съкровища, означава да се разделиш с тях рано и евтино... "

Рапърът пояснява, че преди 15-20 години той самият би бил щастлив от степента на откровена еротика, демонстрирана в WAP, но сега е различно и той съвсем ясно осъзнава, че нещата са различни.

От другата страна Рапърът Офсет пък се застъпи за бившата си съпруга и намекна за причината за мотивацията на критика на Снуп Дог:

„Обичам Снуп, но не се меся в творческите дела на съпругата си и мисля, че не трябва да се пречи на женското самоизразяване. Вижте класациите - никога преди жените не са достигали толкова много челни позиции. Това се дължи на способността им да усещат нуждите на публиката - а конкуренцията на музикалния Олимп се увеличава, тя не може да бъде преодоляна чрез четене на морал!"