„Сменя памперси“: как живее Риана след раждането на първото си дете

Певицата изцяло се е отдала на майчинството.

Getty Images
Getty Images

Преди няколко месеца медиите се пръскаха по шевовете от снимки на певицата. И нямаше как да е различно – певицата избираше образи, в които беше трудно да остане незабелязана. Тя не спираше да показва заобленото си коремче. А това превърна всяка нейна поява на публично място в истинско събитие.

Хранителният режим на Риана (който да откраднеш)
Всичко обаче се промени, когато Риана стана майка. Наскоро, за първи път от много време, тя се появи сред феновете си – на концерта на половинката й A$AP Rocky. Звездата вече посвещава цялото си време на бебето.

Галерия: Модните визии на бременната Риана

Виж всички снимки

Близки до Риана отбелязват, че тя има цял екип от помощници. Риана обаче не прехвърля грижите за новороденото на тях. Според вътрешни лица звездата сама изпълнява повечето от родителските задължения и A$AP Rocky й помага в това.

„Въпреки факта, че Риана има много помощници, тя се опитва сама да се грижи за сина си и да му отделя възможно най-много внимание. Тя се учи всеки ден и се стреми да бъде най-добрата майка за детето си. Не разчита само на помощта на бавачки. Тя и A$AP Rocky се събуждат заедно през нощта, хранят бебето и сменят памперси“, казва HollywoodLife, позовавайки се на свои източници.