Слънце в Дева: Какво очаква зодиите в този период

Телците се наслаждават на живота, Овните работят като за последно. Слънцето се измества от любимия си знак Лъв към суровата, пълна със скрупули Дева до 22-ри септември. Какво да очакваш през този период?

 
 

Телците се наслаждават на живота, Овните работят като за последно. Слънцето се измества от любимия си знак Лъв към суровата, пълна със скрупули Дева до 22-ри септември. Какво да очакваш през този период?

Успя ли ли да позабавляваш, докато Слънцето беше в Лъв? Обикновено това е най-светлият и забавен период от годината за повечето зодии. Е, на 22-ри август Слънцето премина в знака Дева, където ще остане до 22-ри септември. Лъв и Дева практически нямат нищо общо, така че не очаквай страхотна забава. Девата е един от най-трудолюбивите и упорити знаци, логичен, практичен и прозаичен, така че астрологичната атмосфера ще се промени. Земните знаци – Телец, Дева и Козирог, ще вземат максимума от този период, докато Близнаци, Стрелец и Риби може да се чувстват малко некомфортно.

Девата се управлява от Меркурий, който е отговорен за интелигентността, логиката, материалистичните и перфекционистки вибрации. Всъщност родените под знака на Дева приемат буквално всичко много сериозно, те са критични и обичат да се фокусират върху най-дребните детайли. И също така този знак е трудолюбив, внимателен и способен перфектно да решава проблеми. Така че сезонът на Дева ти дава шанс да върнеш живота си в правилната посока.

За съжаление, през този период е доста лесно да се отиде твърде далеч с работата и решаването на проблеми (да, Девата практикува това) и да се докараш до преумора. Не пренебрегвай грижите за себе си и не отделяй твърде много време за решаване на чужди проблеми. Девата е знак за служба и дълг, но не спирай да си напомняш, че понякога трябва да се отпуснеш, да бъдеш съпричастна и да не даваш съвети, когато не са ти поискани.

Справи се с недовършени проекти и задачи, които заряза още през май, почисти работния си график и ежедневието си и използвай този супер продуктивен период разумно.

Какво да очакваш през периода, в който Слънцето е в Дева - виж в галерията долу

Галерия: Слънце в Дева: какво ще споходи зодиите

Виж всички снимки

Правило №1 на Cosmo: Забавлявай се!

А дали сама, или в компанията - прецени сама.

►►►8-те зодии, които не са съвместими