Слуховете за Бенифър: потвърдени с целувка

Фактите са налице и подпечатани със сладка целувка на влюбената двойка.

Фактите са налице и подпечатани със сладка целувка на влюбената двойка.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Алекс Родригес реагира на завръщането на Бенифър

Месец след първите новини за възобновяването на романса между 51-годишната Дженифър Лопес и 48-годишния Бен Афлек се появи първото официално потвърждение за това. Page Six успяха да заснемат влюбената двойка на вечеря в Малибу (тази целувка определено ще остане в историята).

Предположенията на западната медия са, че Бен се е присъединил към любимата си и нейните близки, за да отпразнува рождения ден на сестрата на Лопес Линда, която навърши 50 години. На семейното тържество са присъствали и децата на Лопес от брака й с Марк Антъни - 13-годишните Макс и Еме.

"Дженифър не крие новата си връзка от семейството си - майка й Гваделупе просто обожава Бен и дори наскоро го посети на снимачната площадка в Лас Вегас, където той работи по нов филм... В миналото майката на Дженифър и Бен бяха много близки. Гваделупе го обичаше много и беше разстроена, когато двамата с Дженифър се разделиха. Тя е развълнувана, че те са отново заедно" - споделя близък на двойката.

Не можем да не се съгласим, че Джей Ло и Афлек определено изглеждат доста щастливи и влюбени един в друг.

Източникът споделя, че Афлек бързо е намери общ език с децата на любимата си: "Всички се чувстват повече от комфортно. Децата разговаряха с Бен и той беше в отлично настроение."

Припомняме, че актьорът има много опит с децата. Заедно с бившата си съпруга Дженифър Гарнър той иам три деца. Според неофициална информация - Гарнър не възразява по повод връзката на бившия си съпруг с Лопес и се надява децата им да останат основното важно нещо за него.