Слънцето ще изгрее: положителни прогнози за остатъка от 2022-ра

Във време, когато светът се променя със скоростта на светлината и вместо цели и мечти в главата ти се въртят само въпроси за утрешния ден, не остава нищо друго освен да се довериш на прогнозите на специалистите в областта на астрологията.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Замисляла ли си се, че четеш астрологични прогнози и публикации може би дори по-често от новините? И те, струва си да се признае, понякога са много по-конкретни от новините, а и в допълнение по някакъв начин ти помагат да разбереш какво те очаква в бъдеще.

Ето я и светлата, положителна прогноза за 2022 г.:

​Премахване на културни и езикови бариери

Западните астролози единодушно повтарят, че принадлежността към дадена нация е отдавна в миналото. В света нараства интересът към световните култури. Хората започват да учат корейски и проявяват все по-голям интерес към световната история.

Освен това образованието става все по-отворено и широкодостъпно. Поради масовия преход към дистанционно обучение стана по-лесно да се учи не само в друг град, но и в друга държава, а качеството на онлайн обучението стана много по-добро от началото на пандемията до днес. Много от водещите световни университети вече предоставят възможност за получаване на диплома от разстояние и публикуване на лекции свободно в публичното пространство.

7 световни музея, които можеш да посетиш онлайн

Вижте повече

7 световни музея, които можеш да посетиш онлайн

Ето някои от най-интересните музеи:

​Увеличена продължителност на живота с 25 години

И всичко това ще стане достъпно благодарение на медицината! Saxo Bank прогнозира, че голям пробив в мултифакторния подход към изследването на стареенето ще доведе до "младежки коктейл". Това е набор от терапевтични средства, които регулират процесите на ниво клетки с цел удължаване на техния живот, а оттам и живота на целия организъм. Не е евтино, но е ефективно. Представи си, че почти всеки може да очаква да живее средно 115 години и да бъде здрав. Това поражда много въпроси, отбелязва изданието.

Хорарна астрология: виж бъдещето си през нейния поглед

Вижте повече

Хорарна астрология: виж бъдещето си през нейния поглед

Сигурно веднага си зададе въпроса с какво се различава хорарната от обичайната астрология и може ли да предскаже бъдещето? Отговаряме на всичките ти въпроси и дори...