След слуховете за тайна сватба: Рита Ора показа годежен пръстен

Рита Ора и Тайка Уайтити, въпреки че не коментират новината за сватбата си, те активно демонстрират, че са с нов статус.

Този път певицата наруши мълчанието, като публикува снимка с пръстен на безимения пръст. Преди нея същото направи и нейният любим, но би било по-правилно сега да се каже - нейният съпруг.


Рита Ора зарадва своите фенове с нови снимки (е, новини за личния й живот). Звездата публикува снимки в невероятен топ с интересно деколте. Този път обаче всички обърнаха внимание на пръстите й с халки, особено когато се опита да ги покаже толкова ясно. Дали е време вече да я поздравим?

Според Mail Online певицата вече е сменила фамилията си. Сега тя ще бъде г-жа Уайтити-Ора. Източникът също потвърди тайната сватба пред The Sun: „Това беше наистина лична церемония и много специална за всички присъстващи".

Най-близките им могат да видят колко лудо влюбени са наистина: "И въпреки факта, че Рита е в светлината на прожекторите тя иска да запази връзката си възможно най-лична“. Изочникът уверява, че двойката се готви за великолепна сватба. Е, очакваме я с нетърпение.

Галерия: 10 ярки визии на Рита Ора

Виж всички снимки