След скандала с изневярата: Бехати Принслу подкрепи съпруга си

Слуховете за изневярата на изпълнителя взривиха западните медии и социалните мрежи, а съпругата му запази самообладание, докато нещата се успокоят. И ето я нейната позиция.

Снимка: @behatiprinsloo
Снимка: @behatiprinsloo

Адам и Бехати очакват третото си дете, но щастието около семейните събитя бе помрачено от интернет откровенията на една тиктокърка. Но изглежда, че бракът на Адам Левин и Бехати Принслу не е бил засегнат по никакъв начин (или поне така се стараят да изглежда).

В Лас Вегас вокалистът на Maroon 5 изнесе концерт, на който въпреки скандала Бехати присъстваше. Моделът подкрепи съпруга си и бе с него зад кулисите. А Шакил О'Нийл, американски баскетболист и близък приятел на Адам, публично подкрепи приятеля си: „Адам е мой приятел. Честно казано, никога не съм бил най-добрият съпруг на света. Ето защо просто не мога да се карам или обвинявам други хора за това. Той е страхотен. Той се старае много за семейството и винаги е бил всеотдаен. Радвам се за него и искрено му желая късмет и щастие“, каза спортистът.

Двойката се ожени през 2014 г., а две години по-късно станаха родители за първи път. Сега влюбените отглеждат две дечица: четиригодишната си дъщеря Джио и петгодишната Дъсти.

Адам Ливайн си облече розова рокля

Вижте повече

Адам Ливайн си облече розова рокля

Певецът публикува снимка в личия си Instagram, облечен в розова рокля.