След сексуалния тормоз: още гадости срещу Тузара

Усещаме, че предстоящият скандал с Мистър Биг ще предизвика голям резонанс в медийното пространство и ще ни разкрие още много подробности.

Вчера стана известно, че актьорът от "Сексът и градът" е обвинен в изнасилване от две момичета. Усещаме, че предстоящият скандал с Мистър Биг ще предизвика голям резонанс в медийното пространство и ще ни разкрие още много подробности. Актрисата Зоуи Листър- Джоунс публикува в своя Instagram страхотен пост за тъжното си преживяване с Крис Нот.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега - в галерията долу

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки„Миналата седмица приятел ме попита каква е реакцията ми на смъртта на Мистър Биг в „Просто ей така“, на което отговорих, че искрено ми е олекнало. И това е така, защото не мога да отделя човека, проявил сексуално насилие, от актьора във филма. Когато бях на 20 години, работех в един от клубовете в Ню Йорк, който беше собственост на Крис Нот. И всеки път, когато се появяваше там, той се държеше неприлично и развратно с момичетата. През същата година бях поканена да участвам в „Закон и ред“. На снимачната площадка Крис Нот беше пиян. Постоянно идваше при мен, душеше ми врата и шепнеше нецензурни думи. Моят опит не е толкова голям в сравнение с атаките, които бяха споделени по-рано. Но справянето с насилието е бреме, което всички жени трябва да понесат“, написа Зоуи Листър- Джоунс.Между другото, заслужава си да припомним, че това не е първият път, когато Крис Нот е обвинен в насилие. Преди много време бившата му приятелка – моделът Бевърли Джонсън, твърдеше, че актьорът я биел. Освен това той отправял заплахи, че ще убие Бевърли и нейното куче.

Не е ясно как ще се развият събитията по-нататък. Ще продължи ли да се излъчва новият сериал с Крис Нот, как ще реагират звездните му колеги, ще има ли наказания от органите на реда или ще му се размине. Полицията вече разследва случая. А ние следим развръзката.