Скромна или грандиозна ще бъде сватбата на Бенифър?

Как ще протече сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Как ще протече сватбата на Дженифър Лопес и Бен Афлек?

Неповторимият стил на Дженифър Лопес​, виж в галерията долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Този диамант вече трябва да е официален!

2022 определено е богата на звездни сватби. Преди няколко дни феновете на Бенифър научиха за годежа на Дженифър Лопес и Бен Афелек. 20 години след раздялата им двойката отново е заедно и сега са наистина неразделни. Прпомняме, че Бен Афлек предложи брак на Джей Ло, като й подари лъскав пръстен със скъпоценен, рядък диамант с цвят на изумруд. Певицата го показа в новинарския си блог Onthejlo.com. Сега всички фенове с нетърпение очакват сватбата, а ние дори знаем няколко подробности от предстоящото събитие и сме готови да споделим с теб.

Снимка: стоп кадър от видео

Източници на HollywoodLife разкриват, че Дженифър и Бен планират грандиозно празненство. Влюбените няма да правят скромна сватба в тесен кръг и са готови да похарчат много пари за този празник. Между другото, двойката планира да покани и бившата съпруга на Бен Афлек, Дженифър Гарнър. Джей Ло я смята за част от тяхното семейство, така че би било неучтиво да не я поканят, нали?

Вероятно сватбата ще се състои в края на лятото или началото на есента в Лос Анджелис.

Припомняме, че миналата година чувствата между Дженифър Лопес и Бен Афлек пламнаха отново след почти 20 години след раздялата. Според певицата връзката им не е такава, каквато беше: „Това изобщо не е това, което беше преди много години. Сега ценим повече всичко, което имаме. Получаването на втори шанс да бъдеш близо до любимия човек е рядка възможност. И ние не го приемаме за даденост“.

Вероятно си спомняш, че Бен вече предложи брак на Джей Ло, но сватбата така и не се състоя. Надяваме се това да не се случи и този път!