Склонна ли си да бъдеш вярна според зодията

Провери каква е вероятността да изневериш на партньора си!

 
 

Виж какво казва зодията ти за твоята вярност!

Склонно ли е сърцето ти към измяна? Разбира се, че на това влияят множество фактори: възпитание, твоят личен избор, силата на любовта ти и т.н. Но и звездите имат своята заслуга. Виж кои зодии са верни и кои не особено тук. 

Склонна ли си да бъдеш вярна според зодията ти

Зодия ОВЕН

Ти обичаш съревнованията. Така че, ако не се чувстваш така сякаш си най-горещата жена на света, може да решиш да го накараш да се поизпоти малко и да започне да ревнува, като му стане ясно, че той не е единствения и трябва да се бори за сърцето ти. Бъди много внимателна, това е опасна игра. 

►►►ВИЖ ТУК: Кои зодии са най-големите кучки!

Зодия ЛЪВ

Ти имаш нужда да се чувстваш винаги като филмова звезда на екрана и ако твоят партньор не е готов да ти даде това, ти най-вероятно ще му изневериш. Ако той не успее да те издигне на пиедестал, ти ще потърсиш някой, който да може да го направи и дори няма да се почувстваш виновна от това.

Провери каква е вероятността да изневерят и останалите зодии:

Галерия: Какво казва зодията ти за твоята вярност

Виж всички снимки

Учените със своите открития постепенно дадоха лице на изневярата. Ето и някои интересни факти за нея

1. Мъжете се впускат в изневяра заради сексуалното удоволствие, а жените търсят емоционална сигурност.

2. Почти 60% от любовните афери започват на работното място.

3. Половината от всички случаи на "счупен пенис" се дължат на изневярата. Експертите смятат, че тогава мъжете са прекалено възбудени и най-често правят секс на необичайни места.

4. Блондинките изневеряват най-много. На второ място са червенокосите. Най-верни са брюнетките, като само 11% от тях изневеряват, потвърждава проучването на CheaterVille.com.

5. Изневярата не е водещата причина за развод, на първо място са финансите. Изневярата не винаги доказва, че хората не са щастливи с брака си.

6. Почти 56% от мъжете, които изневеряват на половинката си, твърдят, че са щастливи в брака си, докато при жените на същото мнение са 34 на сто.

Виж и останалите факти за изневярата ТУК!!!

Галерия: Хороскоп на мъжките изневери

Виж всички снимки

Какво да направиш, след като вече си изневерила?

След като вече си прекрачила тази граница, важното е да вземеш правилните решения. Искаш ли страничната афера да продължи и занапред, или предпочиташ да дадеш истински шанс на брака/връзката си? Ако държиш да запазиш настоящата си половинка, ще се наложи да изсърбаш кашата, която си забъркала и да понесеш докрай последиците от действията си. Ще трябва да изтърпиш стоически гнева, липсата на доверие и емоционалното страдание, което си причинила на твоя човек. В случай че наистина искаш да спасиш отношенията ви, крайно време е да помислиш какво не е било наред с тях, че си погледнала встрани. Може да те заболи, че ще трябва да се откажеш от безметежната авантюра или добрия секс извън връзката ти и на всичкото отгоре да го преживееш сама. Само не реагирай остро към партньора си, защото така ще влошиш нещата и ще попречиш на оздравителния процес. По-добре изслушай всичко, което иска да ти каже гаджето/съпругът ти, за да не ти се налага после да чуваш клетви по свой адрес още дълго време. Не се опитвай да го опровергаваш, защото най-вероятно гневът му ще ескалира още повече. Брачните консултанти твърдят, че недоволството и ядът на измамената половинка са логична и необходима стъпка, за да се справи с болката и страданието. Ако държиш да възродите връзката си, най-важното за теб в случая е да сложиш ръка на сърцето си и да погледнеш дълбоко в себе си, за да разбереш защо си кривнала от пътя.