Скандалите между Ким и Кание зачестяват

Излиза, че Кание Уест не помага достатъчно с децата.

Ким съзнава колко е трудно да имаш дете, а какво ли е усещането да имаш четири?!

►►►Ким Кардашиян: Майка за пример

Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян, погледни долу в галерията:

Галерия: Еволюцията на дупето на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

Поради пандемичната обстановка много звездни семейства са принудени да прекарват цялото си време заедно вкъщи – нещо, което преди това се е случвало изключително рядко. В такава ситуацията няма как да се избегне и моментът, в който всеки започва да се дразни от присъствието на другия. Такъв е случаят с Ким Кардашиян, която е затворена със съпруга си Кание.

Всъщност проблемът при тях се оказва, че Кание използва свободното си време на самоизолация, за да се завърне към актьорската си страст. Ким приема това като бягство от задълженията му на съпруг и баща. Тя споделя пред списание Us Weekly, че е разочарована от Кание, защото не предлага своята помощ за гледането на децата. Спомня си, че когато е трябвало да снима видеоклип за грим се е скрила в стаята за гости, защото децата не я оставяли на спокойствие.

Хубавите новини обаче не закъсянват, защото миналата седмица съпругът й взима децата и заминава извън града – най-после време само за нея. Родителите споделят, че се редуват в грижите за децата си, тоест – сега е негов ред.

„И не очаквайте никакви бебета повече” – обръща се тя към своите последователи.