Джейдън Смит: революционер в пола

19-годишният син на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит – Джейдън, обича да ходи с поли.

„Щом ми харесва да нося поли, ще нося, казва Джейдън Смит. - И това ще бъде началото на една нова вълна.“

Виж 15-те типа мъже в галерията долу.

Галерия: 15 типа мъже

Виж всички снимки

19-годишният син на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит – Джейдън, винаги се е обличал така, както му се иска и харесва, и никога не е обръщал внимание на общественото мнение. В гардероба му можеш да откриеш не само екстравагантни мъжки дрехи, но и женски „красоти“.

►►►Къде е мястото на растите според Джейдън.

Особена страст има младият музикант към полите и роклите и не се притеснява да се показва пред хората с тях.

Разбира се, че затова обществеността често го критикува, само че Джейдън винаги има отговор за хейтърите.

„Щом ми харесва да нося поли, ще нося. И това ще бъде началото на една нова вълна“, написа той наскоро в Twitter.

Смит-младши се появи преди три години на абитуриентския бал на приятелката си Аманда Стенбърг с пола, а на фестивала Coachella дойде с рокля.

„Интересува ви какво ще кажат хората, или просто искате да си прекарате готино? Айнщан едва и се е притеснявал много какво да облече, защото е имал по-важна работа от това. И точно в това си приличаме с него“, казва Джейдън.

Освен това преди две години синът на Уил Смит се снима с пола в рекламна кампания на Louis Vuitton, заедно със Сара Бранън и Джина Кембъл.

Ако питаш как реагират родителите на поведението на Джейдън, то те не му натрапват мнението си и се стараят да го подкрепят във всичко.

„Най-важното, което мога да дам на децата си, е свободата да избират и да се самоизразяват. С Джейда се отнасяме много сериозно към това, че децата са намерили себе си и ги призоваваме към това, защото по друг начин те просото не могат да бъдат щастливи“, каза Уил Смит, попитан одобрява ли външния вид на сина си.