Синът на Ким: „Мама обича да ме оставя сам“

Синът на Ким Кардашиян отговори на въпроси за нея.

P.S. Мама не харесва това признание.

14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян - надникни в галерията долу

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►►Ким Кардашиян: Детето ни трябваше да носи друго име

Синът на Ким Кардашиян отговори на въпроси за нея. И въпреки че не беше пред Бате Енчо, се намери кой да извади интересни факти от него, а от децата винаги може да научиш любопитни неща за родителите им, които по принцип са скрити от публиката.

Така стана и с 4-годишния син на Ким – Сейнт. Ким показа подарък, който той й направил за Деня на майката (празникът се отбелязва в САЩ през втората неделя на май), в който отговаря на въпроси за нея.

В картичката Сейнт казва, че Ким е на 11 години, отбелязва, че тя „обича да го оставя сам“, от което звездната мама изобщо не остана очарована и написа „WTF“. Според Сейнт любимата храна на Ким са аспержите, което едва ли е вярно, защото Ким коментира: „Ненавиждам аспержи“, както и той споделя, че любимото занимание на майка му е да гледа телевизия. Тази точка остана без Коментар от Ким.

Още той написа, че майка му обожава да му купува приложения за таблета, макар и звездата да твърди, че никога не го прави.

Е, накрая се намери и нещо мило: „Моята майка е специална, защото тя ме стиска в прегръдките си“.

Времето, прекарано с децата по време на карантината, е истинско изпитание, според признанията на Ким: „Налагаше ми се да се занимавам с пране и да готвя. Слава богу, че започна ваканцията. Погледнах по различен начин на учителите, които се занимаваха дистанционно с децата. Трудът им е достоен за уважение! Много е трудно да съвместяваш всичко това. Трябва да се поставиш на заден план и да се съсредоточиш върху децата. Сега, намирайки се у дома с четирите деца, разбирам, че не искам повече мъници. Това наистина е сложно и тежко“, призна Ким.