Синът на Джоли и Пит се връща в Южна Корея

Мадокс стяга куфарите за Южна Корея на фона на новината, че е дал показания в съда против баща си.

Мадокс стяга куфарите за Южна Корея на фона на новината, че е дал показания в съда против баща си.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит - в галерията долу

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

►►►Да, истина е. Мадокс ще свидетелства срещу баща си

19-годишният сина на Анджелина Джоли и Брад Пит – Мадокс, има намерение да се върне в Южна Корея, където учи в биологичния университет.

Според информация на различни източници, наскоро Мадокс е дал показания против баща си в съда и се изказал не много ласкаво. Други източници пък твърдят, че подобно нещо не е имало.

Според The Sun очните занимания трябва да започнат през април и това е причината Мадокс да отиде в Сеул. От началото на пандемията той е при майка си, където се обучава онлайн.

►►►Мадокс най-накрая се съгласи да се види с Брад Пит

Едно е видно – Мадокс няма да си каже „довиждане“ с баща си – след скарването през 2016 година, когато той прекъсна контакти с него, момчето застана на страната на майка си.

Според думите на източниците, Мадокс дори обмисля да се откаже от фамилията на баща си – сега той използва двойната Джоли-Пит, а в документите, които нямат юридическа стойност – само Джоли.

Мадокс искал официално да смени фамилията си на Джоли, но Анджелина не го подкрепила в това негово решение.

Очаква се дългочаканата битка за попечителството на децата да приключи през април. Но Мадокс ще разбере решението на съда, намирайки се на друг континент.