Синът на Алисия Силвърстоун: грозно осмиван

Актрисата разкри, че 9-годишният й син е бил осмиван заради дългата си коса.

Актрисата разкри, че 9-годишният й син е бил осмиван заради дългата си коса.

Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си - виж в галерията долу

Галерия: Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите...

Виж всички снимки

►►►След 20 години Алисия Силвърстоун се развежда

43-годишният модел и актриса Алисия Силвърстоун отглежда деветгодишния си син Беър от брака си със S.T.U.N. Кристофър Ярецки. Синът на звезда, подобно на много деца на известни личности (и не само на тях), е с дълга коса и, както признва Алисия, поради това е тормозен от връстниците си. Въпреки тормоза обаче той отказва да се подстриже.

„Преди време синът ми призна, ч аса му се подигравали заради дългата коса по време на летен лагер. Помислих, че той би искал да отреже косата си и му записах час при фризьор още на следващия ден. Но когато отидохме, той каза: „Моля, подстрижете ме малко, искам да си пусна косата до кръста. Това е моето момче!“

„Той много добре знае кой е. Обича косата си и предпочита тя да е дълга. С баща му няма да му пречим да бъде себе си. Той е красив и ние обичаме косата му!“, добави Силвърстоун.

Тя допълни, че тя и бившият й съпруг не налагат мнението си на сина си и не го принуждават да следва стереотипи.

„Никога не бихме му наложили никакви идеи как трябва да изглежда косата на момче или момиче. Всички ние е нужно да се опитаме да приемем децата си и това, което те искат да бъдат, без да ги осъждаме! Освен това има толкова много красиви мъже, които са с дълга коса: Брад Пит, Хари Стайлс, Джейсън Момоа, дори Исус!“ заключи актрисата.

Последователите на Силвърстоун я подкрепиха в мнението й и отбелязаха, че тя е избрала абсолютно правилната позиция при отглеждането на детето си. Някои дори не пропуснаха да споменат, че да се подстриже такава великолепна коса, с която природата е надарила сина й, като цяло би било истинско престъпление.