Синът на Джоли и Пит Пакс няма да бъде като тях

Осиновеният син на Анджелина Джоли и Брад Пит Пакс избра своя творчески път. Обратно на всички очаквания - момчето очевидно няма амбицията да става актьор, а художник. Пакс ще твори под псевдонима Embtto, съобщава Page Six.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

19-годишният Пакс дори вече има уговорка да участва в художествена изложба в Тел Авив.

Синът на Джоли и Пит рисува със смесени техники, като използва както цифрови, така и традиционни формати. Също така, според публикацията, Пакс предпочита абстракциите. Неговите произведения не са NFT.

Както отбелязва PageSix, Пакс определено не може да се нарече непо-бебе (често така наричат децата на звездите, които използват имената на известните си родители или техните връзки, за да изградят кариера) - напоследък много деца на звезди са изправени пред обвинения, че дължат кариерата си на популярността на родителите си. Пакс обаче предпочита да бъде сдържан и да не привлича вниманието на пресата. Така през 2021 г., когато Пакс завърши колеж, той дори не се появи на бала, за да избегне вниманието на папараците.

Анджелина Джоли даде първото си интервю след раздялата с Брад Пит

Вижте повече

Анджелина Джоли даде първото си интервю след раздялата с Брад Пит

По време на интервюто за BBC, Джоли каза, че двамата „винаги ще бъдат семейство“.

Преди това Пакс, заедно с брат си Мадокс, участва в снимките на филма "Без кръв", на който Анджелина Джоли работи като режисьор. На снимачната площадка те действаха като помощник-режисьори.

Пакс не е първото дете на знаменитост, което се пробва в изкуството под псевдоним: през 2021 г. синът на Мадона и Гай Ричи Роко също се пробва като художник. Той продава картините си за десетки хиляди долара и работи под псевдонима Ред.

Изненадващото признание на Анджелина Джоли

Вижте повече

Изненадващото признание на Анджелина Джоли

Актрисата разказа историята на името на дъщеря си.