Сидни Суини се изправя пред съда

Марка бански костюми съди звездата от Euphoria Сидни Суини.

Снимка: @sydney_sweeney

Марка бански костюми съди звездата от Euphoria Сидни Суини.

►► Феновете са в еуфория: Сидни Суини е сгодена?

Сидни Суини, по-известна в ролята си на Каси от Euphoria, ще бъде изправена пред съда. Актрисата се оказва в центъра на скандал заради нарушаване на договор с марката за бански костюми LA Collective. Според TMZ актрисата е получила безплатни бански от марката, след което е развалила договора с компанията.

Снимка: кадри от филма

Марката подписала споразумение с актрисата, че тя ще стане лице на нова колекция още миналата година, но Суини не изпълнила условията. След сключването на договора и одобрението на моделите бански, артикулите били изпратени на актрисата. След като ги получила обаче, тя прекратила договора без обяснение.

Актрисата не върнала банските и скоро представителите на марката ги видяли облечени на героинята на Суини в сериала "Еуфория". Банските на марката се появили в поне пет епизода от поредицата.

Представители на LA Collective заявяват, че Сидни е използвала банските без разрешение, а компанията е претърпяла загуби от 3 милиона долара заради нейните действия, което е точната сума, която нейните представители очаквали да получат от продажбата на бански. Сега марката планира да съди актрисата за съответната стойност.

Самата Сидни Суини все още не е коментирала ситуацията.