Сиа стана баба

Певицата Сиа стана баба само година след осиновяването на двамата си синове.

Певицата Сиа стана баба само година след осиновяването на двамата си синове.

Звезди от старото и новото поколение на една и съща възраст​, виж в галерията долу:

Галерия: Звезди от старото и новото поколение на една...

Виж всички снимки

►►► Сиа: Осинових две момчета

44-годишната австралийска певица признава в шоуто на Зейн Лоу, че е станала баба. Един от синовете й, които осинови миналата година, има бебета.

„На малкия ми син му се родиха две деца. Бях шокирана, но вече всичко е наред... “ – казва Сиа.

Припомняме, че преди година певицата осинови двама младежи, които според нея през своите 18 години „са посетили 18 различни домове“. И двамата й синове са част от програми, чиято цел е да им помогнат да се справят с миналото си. При единия от тях имало напредък и младежът може би вече е готова да спре терапията, но певицата споделя, че все още се притеснява за по-малкия си син.

„Моля се той да се справи, защото ми отне много време, за да се освободя от последствията от собствените си предразсъдъци и проблеми... Травмата може да се преодолее, когато имаш спокоен и безопасен живот. Така, че просто се опитвам да направя всичко, което е по силите ми за децата“, казва Сиа.

►►► Сексуалната изповед на Сиа

Според нея ролята на служителите, които са й помогнали за осиновяването имат огромна роля и в подкрепата и съдействието самата тя да разбере по-добре проблемите на чернокожите: „Аз се срамувах. Срамувах се, че трябваше да осиновя двама черни, но пък това ми помогна да разбера наистина през какво преминават всеки ден. И точно двамата ми чернокожи синове ми помогнаха да видя колко „бели привилегии“ имаме“, признава тя.