Ще се жени ли Джони Деп?

Ванеса Паради не се сърди на Джони Деп, с когото се раздели след 14-годишно съжителство, защото смята, че любовта е сложна емоция. Френската актриса се раздели с холивудския красавец през юни миналата година. Звездата от "Карибски...

Ванеса Паради не се сърди на Джони Деп, с когото се раздели след 14-годишно съжителство, защото смята, че любовта е сложна емоция.

Френската актриса се раздели с холивудския красавец през юни миналата година. Звездата от "Карибски пирати" не остана твърде дълго време сам. Много скоро след края на връзката му с Паради той започна да излиза с доста по-младата от него Амбър Роуз.

Вижда се, че отношенията между Амбър и Джони стават все по-сериозни. Според слуховете актьорът дори има намерения да се ожени за 27-годишната блондинка.

 

Ванеса и Джони имат две деца Лили Роуз на 13 и Джак на 11 години. Според актрисата любовта между двама души постоянно се променя. В интервю за новия брой на списание "Грация" тя сподели, че понякога двамата са искали да се борят за любовта си, понякога не. "Понякога сме щастливи без любов, понякога не. Не е задължително любовта да остане такава каквато е била", обясни тя философският си поглед над романтиката и чувствата.

.

Етикети: Джони Деп