Ще има сватба! Никола и Бруклин са категорични

Никола Пелц и Бруклин Бекъм бяха сред двойките, на които им се наложи да отложат големия ден заради пандемията, но ето, че новата година им е донесла нова надежа и сили, и двойката се подготвя вече сериозно да си каже "ДА" през пролетта.

Снимка: @nicolaannepeltz

 

Никола Пелц и Бруклин Бекъм бяха сред двойките, на които им се наложи да отложат големия ден заради пандемията, но ето, че новата година им е донесла нова надежа и сили, и двойката се подготвя вече сериозно да си каже "ДА" през пролетта.

 

7-те най-бляскави звездни сватби на годината, виж в галерията по-долу:

Галерия: 7-те най-бляскави звездни сватби на годината

Виж всички снимки

►►► Виктория Бекъм ще ушие сватбената рокля на Никола Пелц

Дата, дизайнерът на сватбената рокля, фотографите и други подробности за пролетната сватба на Никола Пелц и Бруклин Бекъм:

Вече са известни някои основни детайли по сватбата, която вече претендира за статут на "събитие на годината". След като Бруклин Бекъм предложи брак на Никола Пелц, веднага започнаха предположенията ще има ли сватба, кога ще бъде, тайна ли ще бъде, или ще бъде много много пищно и грандиозно. Едно от най-смелите предположения бе това, че влюбените вече са се оженили. Двойката обаче се оказва, че не е от онези, които се задоволяват със скромно събитие. Най-малките подробности от церемонията, които станаха публични, вече ни дават повод да наречем бъдещия празник "събитие на годината".

Дата

27-годишната актриса и 22-годишният фотограф, които се запознаха на Coachella преди четири години, планират да се оженят на 9 април 2022 г.

Място

Церемонията е планирана да се състои в имението на бащата на булката във Флорида. За да си представиш мащаба, е достатъчно да знаеш, че къщата за 76 милиона долара има 27 самостоятелни спални.

Сватбена рокля

Както още миналата година стана известно - бъдещата свекърва на Никола ще бъде дизайнерката на облеклото, но според слуховете тя няма нищо общо със сватбената рокля. Най-вероятно Пелц ще върви по пътеката в специално изработена за нея рокля на Valentino. Разбира се, не изключваме възможността за един ден Никола да смени няколко тоалета и един от тях да бъде на Виктория Бекъм. Между другото, именно дело на Виктория бе дизайна на жълтата рокля, в която Никола позира за годежната фотосесия.

Гости

Дори и да имахме пълен списък с гости, едва ли бихме могли да изброим всички поканени, тъй като според близки на двойката най-вероятно той щеше да е доооооста дълъг. На тържеството най-вероятно ще видим в ролята на шаферки Джиджи Хадид и Никол Ричи, но Елтън Джон, известният кръстник на Бруклин, вероятно ще пропусне тържеството. Изпълнителят вече има планирано турне в Северна Америка през април.

Фотограф

Един от вероятните претенденти за ролята на сватбен фотограф на Никола и Бруклин е Ани Лейбовиц. Не се очаква никой друг освен легендата на фотографията да може да заснеме събитието, а публикациите в социалните мрежи ще бъдат абсолютно забранени, категорична е двойката!

Сватбена торта

Още не се знае кой точно ще отговаря за главния десерт на празника, но няма съмнение, че двойката вече е избрала. И Никола, и Бруклин споделиха снимки от дегустацията си в Instagram.