Щастливите числа на всеки знак от зодиака

На кое число да заложиш, когато опитваш късмета си в някоя игра? Или може би искаш да избереш перфектната дата за вашата сватба? Или смяташ, че номера на апартамента, който купуваш трябва да бъде с конкретна цифра?

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Да, има значение на кои числа залагаш и дали тяхната енергия ще е в твоя полза (или не съвсем...).

Американският таролог Inbaal дава подсказка - по три числа за всеки знак.

Овен (21 март - 19 април)

9, 45, 54

Твоята детска спонтанност и чар привличат късмета на твоя страна! Тъй като управляващата планета за твоя знак е Марс (а тя е свързана с числото 5), твоята карта Таро е Императорът (4 аркани), забавлявай се като си играеш като дете с тези две числа, като ги разменяш в каквито конфигурации искаш и добавяш: 45, 54 и 9.

Телец (20 април - 20 май)

2, 12, 35

Твоето мото е не бързай. В никакъв случай не трябва да бъдеш пришпорвана, за да достигнеш до финала на всяка цена. Бързай бавно и тогава успешно ще пресечеш финиша сама. Числото 7 представлява твоята управляваща планета Венера, а Върховният жрец е твоята карта Таро, номер 5. Незабързаният ритъм на живота ти показва, че си струва да правиш прости сметки с тези числа: добави 12, извади 2, умножи по 35.

Близнаци (21 май - 20 юни)

14, 66, 88

В Таро Близнаците съответстват на картата Влюбеният с ласо, което съответства с числото шест. Известно е също, че зодиакалният ти знак е управляван от планетата Меркурий, бъбривият покровител, който е номериран с "8" при астролозите. Създай си свой собствен "близнак" за всяко от тези числа: 66 и 88 и като бонус получи техния сбор - 14.

Рак (21 юни - 22 юли)

7, 9, 63

Любезният Рак в астрологичното поле се държи, както в черупката си - първо е Азът! Не е изненадващо, че се управлява от Луната, която предпочита нощта и сенките пред ярките утрини. Сред Таро картите знакът отговаряте на Колесницата (7). Числото на луната е 9. Ракът е самотник в живота, така че не е нужно да удвояваш или комбинираш числа, освен ако не е позволено да ги умножаваш, като същевременно запазиш силата на всяко.

Питаме Заека: кой ритуал за изпълнение на желания да използваме през 2023

Вижте повече

Питаме Заека: кой ритуал за изпълнение на желания да използваме през 2023

Днес ще говорим за китайски ритуал, който помага на мечтите да станат реалност. Да започнем с подготовката – все пак, за да те слуша Заекът, той...

Лъв (23 юли - 22 август)

48, 68, 86

Горд и уверен, Лъвът е роден победител, който мрази да губи. Не е изненадващо, че твоята основна карта Таро е Сила и е свързана с числото 8. Твоят владетел в астрологията е Слънцето в целия му блясък (а то отговаря на шестица). Харесваш големите неща, така че играй с големите числа - 68 и 86 и ги умножавай (с 48) без страх.

Дева (23 август - 22 септември)

72, 89, 98

Твоята организирана и логична природа винаги изисква факти и се стреми към редовност, вместо да разчита на интуиция и късмет. Ето защо твоята карта Таро е предпазливият Отшелник (съответства на номер 9). Подобно на Близнаците, ти попадаш под планетарното влияние на Меркурий (8). Тъй като си много амбициозна, твоите щастливи числа ще бъдат максималните комбинации - 98 и 89, както и кратното на 72.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Везни (23 септември - 22 октомври)

7, 11, 77

Най-неприятните ситуации в живота на Везните са тези, в които те трябва да вземат решение. Всеки достоен представител на знака ще се колебае цяла вечност! Везните никога не усложняват нищо, затова дори и по отношение на щастливите числа избират най-доказания път - залагат на сигурното. Венера е твоят владетел с щастливо число 7, а Справедливостта - 11, е твоята карта в колодата Таро. Използвай 7, 11 и 77 като твоите щастливи числа.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

10, 13, 100

„Най-мистичният от всички знаци“ и ти определено вярваш в това, дори и никога да не го признаваш публично. Изненадваща ситуация! Твоят планетарен управител Плутон няма число. Припознай нулата като твое лично число и си позволи да играеш със 100 и 10. Добави към това допълнителното си щастливо число „13“ (тъй като твоята карта Таро е „Смърт“). Избърши носа на всички, които все още се страхуват суеверно от нея (съответно и от теб!).

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

4, 14, 56

Стрелците са забавни и безразсъдни и няма да слушат налудничавите идеи за щастливи числа, тъй като обичат да играят по собствените си правила! И все пак... Юпитер, твоят добронамерен владетел, е свързан с числото 4, а твоята карта Таро, Умереността, с числото 14. Използвай 4 и 14 като основни щастливи числа и ако искаш да експериментираш с тях, умножи ги: 56.

Козирог (22 декември - 19 януари)

5, 18, 45

Ти просто обожаваш миризмата на пари... Така че свикни с идеята да печелиш и да увенчаваш само победи, използвайки силата на твоята карта Таро, Дяволът, номер 15. Планетарният ти владетел, непоколебимият Сатурн, е свързан с числото 3. Умножи го, за да получиш 45, раздели - следователно с 5, и събери накрая с 18 (благоприятно число в много отношения).

Какъв е твоят талисман според датата ти на раждане

Вижте повече

Какъв е твоят талисман според датата ти на раждане

Ето какво казва нумерологията по въпроса.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

1, 11, 17

Ти си мистериозна и уникална, Водолей. От Таро картите съответстваш на 17 - Звездата. В същото време Уран, който действа под числото 1, е твоят покровител. Като допълнение към щастливия ред, само ти имаш право да добавиш „ангелското число“ – 11. Обсебеният от себе си Водолей обаче трябва да внимава – не можеш да печелиш всеки ден, така че опитай късмета си през уикендите - повече в събота, но и неделя е добър ден за теб.

Риби (19 февруари - 20 март)

16, 20, 36

Любящ и романтичен знак, който постоянно трябва да излива чувствата си, а не да ги съхранява в себе си. В Таро на Рибите съответства картата Здрач/Луна. Планета (под номер 2), която контролира твоите импулси е Нептун. Събери ги заедно, за да получиш 20, после извади 16 и умножи с 36.

Как ти помага нумерологията

Вижте повече

Как ти помага нумерологията

Нумерологията е наука за значението на имената и числата. Тя представлява символичен език от числа, както и система на свързване на числата и имената, които помагат...