Шестте зодии, които са като порно звезди в леглото

Тези воайорски настроени знаци от зодиака са готови за камерата!

 
 

През последните няколко години порното стана още по-достъпно, благодарение на интернет.

Докато преди гледането на филми за възрастни се считаше за тайно свещенодействие, днес то се възприема по-скоро като форма на забавление. Някои дори го наричат изкуство.

Каквото и да е твоето мнение за порното, няма как да отречеш, че то изразява сексуалната свобода. Все пак, може да не се чувстваш достатъчно комфортно да изживееш фетишите си в истинския живот, но защо да не гледаш как някой друг го прави на екрана?

Говорейки за секс филмите, няма как да не стигнем до порно звездите, които участват в тях. Независимо какви са по характер, пред камерата те изглеждат достатъчно разкрепостени, за да те възбудят. И знаеш ли какво? Някои зодии имат по-голяма склонност да имитират поведението им, отколкото други.

Какво толкова – да снимаш пикантно видео с партньора, на когото имаш доверие дори влияе освежаващо на сексуалния ти живот. Но дали и ти си от тези зодии, които си падат по експериментите? Нека проверим.

ТЕЛЕЦ

Не само че обичат секса, но обожават, направо си умират за това да ти покажат, че са най-якото нещо, което е влизало в твоя свят и спалнята ти. И са готови да го покажат, като ти направят умопомрачителна стриптийз сесия, като същевременно щедро ще ти разрешат да я снимаш. Когато си мислиш за бик, не се сещаш за такъв, който носи дрехи, нали?

СКОРПИОН 

Ако ще се събличат, биха искали да ги заснемеш. Ако ти се събличаш, веднага ще хванат камерата, за да запечатат момента. А ако сте планирали и двамата да се събличате, то тогава се готви, защото Скорпионът ще пристигне въоръжен не само с камера, но и с торба, пълна със секс играчки и други палави джунджурии, предназначени за разнообразяване на обстановката.

Виж тук и останалите "порно" зодии:

Галерия: Най-перверзните знаци в зодиака

Виж всички снимки

Секс фетишите, които не са за вярване:

1. Фетиш към гълтане на предмети (ворарефилия)

Крис поддържа уебсайт, в който си общуват мъже, които обичат да гледат как жените поглъщат разни предмети – например играчки, бижута и дори златни рибки. „Повечето ворафили си падат по идеята, че някакъв ценен предмет може да изчезне, когато е погълнат,“ казва Крис. „Други обичат усещането за власт, когато погълнат живо същество или ценен предмет, а трети просто обичат да гълтат разни неща.“

2. Фетиш към мрежести блузки и потни подмишници

Звучи странно, нали? Явно същият мъж, който има фетиш към обувки, имал фетиш и към мрежести блузки, триещи се в потни дамски подмишници. Никаква идея как това е възбуждащо.

►►► С коя зодия ще правиш най-добрия секс в живота си

3. Фетиш към игра с храна (ситофилия)

„Необичаен сексуален фетиш е играта с храна с партньора,“ разказва авторката на еротични романи. А. Дж. Маклауд. „Особено ми харесва яденето на мека шоколадова торта със сметана от женски гърди.“