Шайло страда за развода: Боли я да гледа какво става

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит преминава тежко през развода: „Ужасно я боли да гледа как родителите й се отнасят един към друг“.

Дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит преминава тежко през развода: „Ужасно я боли да гледа как родителите й се отнасят един към друг“.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит, виж в галерията долу:

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

►►► Джоли и Шайло: невероятна прилика и съвършенство

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през 2016 г. и все още са във враждебни отношения. През последните шест години звезди се борят за равни права на децата си.

И както се оказва, дъщерята на Джоли и Пит все още се тревожи за раздялата на родителите си. 15-годишната Шайло наистина иска майка й и баща й да се помирят.

„Шайло би искала родителите й да намерят сили в сърцата си да си простят един на друг“, казва близък на семейството.

В същото време източникът твърди, че по-големите деца на Анджелина и Брад са преминали на страната на майка си: „Мадокс, Пакс и Захара прекъснаха всички връзки с баща си след развода... Наистина вече доста години не поддържат никаква връзка“.

Шайло обаче обича родителите си еднакво: „Тя винаги напомня на мама и татко за добрите времена и всичко прекрасно, което са имали и създали. Ужасно я боли да гледа как се отнасят един към друг“.