Шая Лебьоф хванат да се целува с бившата си

Изловиха американския актьор и режисьор в неочаквана компания.

Изловиха американския актьор и режисьор в неочаквана компания.

Най-горещите мъже в света те очакват в галерията долу

Галерия: Най-горещите мъже в света

Виж всички снимки

►►►След две години брак Шая Лебьоф се развежда

33-годишният Шая Лебьоф озадачи феновете си. И то как! Работата е там, че през уикенда папараци снимаха актьора, докато той, без нищо да подозира, се прегръщаше и целуваше...с бившата си половинка!

Репортерите го хванаха в крачка, точно когато той демонстрираше нежните си чувства към 26-годишната актриса Миа Гот, седейки на пейка в парка. При това актьорът си свалил и тениската, демонстрирайки богатата си колекция от татуировки.

До този момент никой не подозираше, че Шая и Миа отново са заедно. Та нали актьорът обяви, че е подал молба за развод още през септември 2018 г. Тогава той каза, че раздялата им е съвсем цивилизована и е по взаимно съгласие. Само че не бяха много тези, които повярваха на това, защото малко след това актьорът се появи с нова приятелка.

През есента на 2018 Шая започна да се показва навсякъде с бившата на Робърт Патинсън – FKA Twigs. Той поддържаше с нея романтични отношения до юни миналата година, когато неочаквано се разделиха. След това Лебьоф беше забелязван с други момичета – непозната брюнетка и бившата приятелка на Марк Ронсън – Ребека Шварц. Но, явно всички те са омръзнали на Шая и той е решил да се върне при съпругата си, с която преди раздялата успя да поживее в брак около две години.