Ш-ш-т, мъже говорят: 9 тайни за позата 69

Мъжете не са склонни да споделят сексуални тайни, но този път ще направят изключение за една от пикантните пози.

 
 

 Откровено и без увъртания. Какво мислят мъжете за секс позата 69?

Възможно е, когато на помощ се притичва любимият автор на Cosmopolitan, Франк Кобола. Със солидни дози чувство за хумор и ирония, той казва доста истини, които ние, жените, трудно измъкваме от половинките си.

При позата 69 няма проникване. Виж подобни секс предложения в галерията долу:

Галерия: 5 пози за секс (без секс)

Виж всички снимки

Тази седмица, наред са разкритията за секс позата 69:

1. Има голям шанс той да си мисли, че позата е прехвалена.

Той обожава да прави секс с теб, под всякакви форми. Това е ясно. Но позата 69 изисква доста високо ниво на координация и по време на нея вниманието лесно се отвлича. Но за всеки мъж, който не си пада по нея има един, който страхотно се наслаждава на мултифункционалността й. Вероятно онзи тип, който обича да смята сметката в ресторанта на всички присъстващи от компанията.

2. Носът му може да влезе където си поиска.

Ако се чудиш дали носът му е там (като под „там“ разбирай зоната на ануса), да, там е. Но не се безпокой. В този момент той вече е видял, усетил, помирисал и изобщо, комфортно му е, иначе нямаше да се съгласи да правите, каквото правите.

►►► 9 мъже за тайните на перфектния орален секс

3. Той се опитва с всички сили да действа в синергия с теб.

Когато правите орален секс един на друг и по едно и също време, всички печелят. Джакпот, дами и господа! В другите случаи, трябва първо единият да свърши, чак после идва ред на другия. А по този начин и двамата изпитвате едно и също (е, почти едно и също, никой мъж няма да разбере какво усеща другия и обратното).

4. Да чува реакцията на партньорката си, докато през това време самият той й доставя удоволствие, е половината от удоволствието.

Ти да му правиш орален секс? Възбуждащо! Той да ти дава орални ласки? Възбуждащо. Ти викаш от удоволствието. Възбуждащо. Всичко това да се случва едновременно. Тройно възбуждащо. Или хиляди пъти повече, математическите закони не важат в секса.

Секс пози за гарантиран оргазъм - в галерията долу:

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

5. Всъщност е трудно да върши няколко неща едновременно.

Ако внезапно спре, то е защото си вършиш много добре „работата“. Хей, работливке, старанието ти се отплаща многократно, трябва да го знаеш.

6. Може да не му стига въздухът.

Друга причина за внезапно спиране от негова страна може да е недостигът на кислород. По време на 69, тази опасност дебне непрекъснато, за това спирайте за няколко секунди, колкото да си поемете дъх.

►►► Секс позата 68 е новото изкушение, което да пробваш

7. Сега не е време за разговори.

Ако искаш да ти рецитира любовни стихотворения, докато е зает с облизване на интимните ти части, имаме лоша новина – няма как да се случи. Устата му е заета да прави друго.

8. Изобщо не му се иска той да е отгоре.

Мисълта, че топките му ще се свлекат право в лицето ти го ужасява. Първо си представи гледката, после се съгласи – много по-добре е ти да си отгоре, когато го правите в поза 69. Както вече казахме, така и двамата ще извлечете максимална полза от ситуацията.

9. Той иска поне веднъж в живота си да пробва 69, за да може след това да каже „беше яко“.

Съжаляваме, но това е истината – стане ли въпрос за по-рядко използваните, мъжете са ентусиазирани да ги опитат, само за да могат да отметнат нещо от тефтера си (не теб, а позите).