Сестрата на Меган Маркъл я съди

Изглежда, че скандалите в семейството на Меган Маркъл нямат край. Сега пък стана известно, че сестрата на херцогинята – Саманта, я съди заради интервю с Опра Уинфри.

Изглежда, че скандалите в семейството на Меган Маркъл нямат край. Сега пък стана известно, че сестрата на херцогинята – Саманта, я съди заради интервю с Опра Уинфри.

Меган Маркъл: всички обожават стила й! - в галерията долу

Галерия: Меган Маркъл: всички обожават стила й!

Виж всички снимки

►►►Бащата на Меган Маркъл отново я разочарова
Според TMZ Саманта Маркъл обвинява Меган в клевета. Според нея всичко, което сестра й, заедно с принц Хари, казали на Опра, е "абсолютна лъжа". Саманта е сигурна, че Меган лъже, за да засили своя „статус на жертва“.

В съдебния иск Саманта също твърди, че Меган е излъгала, когато е казала, че е израснала в бедност. „Баща ни плащаше за най-добрите елитни и скъпи училища“, каза сестрата на херцогинята в изявление.


Меган Маркъл спря да общува с баща си още преди сватбата си с принц Хари. Тя също така не поддържа връзка със сестра си, която не спира да повтаря, че херцогинята е неблагодарна на роднините си на кралското семейство за всички добри неща, които са направени за нея: "Вече не сте на 12 или дори 19 години – вече не си тийнейджър. Време е да се събудиш и да станеш достоен човек – такъв, какъвто екипът ти отчаяно се опитва да те представи без особен успех. Време е да се научиш как да се отнасяш към хората, като към човешки същества, а не да си играеш с чувствата им. Нямаш право да се държиш така с другите – с кралското семейство, със собствения си баща. В края на краищата той ти даде толкова много в живота ви и беше толкова прекрасен баща за теб... ”, каза Саманта в интервю за GB News.