Сестрата на Амбър: Шокиращо, но тя наистина отряза пръста на Джони!

Сестрата на Амбър Хърд разкри, че актрисата е отрязала пръста на Джони Деп.

Сигурни сме, че скандалният развод на Джони Деп и Амбър Хърд ще остане завинаги в историята. Изглежда, че конфронтацията на бившите любовници трябваше да приключи през юни, но актьорите все още не могат да загърбят миналото си и да сключат мир.

Daily Mail публикуваха съдебни документи, от които стана ясно, че сестрата на Амбър Хърд е разказала на шефа си за известния инцидент, когато Джони Деп е загубил част от пръста си.

„Тя изкрещя: „Тя му отряза пръста, Господи, тя му отряза пръста“. Веднага изтича през вратата и каза: "Трябва да се обадя на някого." И излезе през вратата с телефон в ръка. Не знам на кого се е обадила", казва Дженифър Хауел, бивш ръководител на сестрата на Амбър Хърд.

По време на процеса Джони Деп не веднъж посочваше, че е ставал жертва на физическо посегателство от страна на бившата си съпруга (както и в конкретния случай Деп бе дал показания, в които се споменава, че бившата му съпруга е хвърлила бутилка водка по него, която се счупила и отрязала пръста му. Според актьора тогава той и Амбър са се скарали заради брачен договор.

Джони и Амбър започнаха да се срещат през 2012 г., ожениха се през 2015 г. и се разделиха през 2017 г. След развода актрисата обвини бившия си съпруг в домашно насилие. Като доказателство звездата от „Аквамен“ показа синини и охлузвания, които Джони е оставил по тялото й. Самият актьор отрече всички обвинения срещу него.

Галерия: Стилът на Амбър Хърд по време на делото...

Виж всички снимки