Шер на подиума на Balmain: На 76, но сякаш времето беше изцяло под неин контрол

Шер, моля те, сподели продуктите, които използваш!

от

© IMaxTree

Най-голямата изненада на шоуто на Balmain беше Шер, която се появи на финала заедно с Оливие Рустейн. Тя беше поканена, за да представи нова дамска чанта, с която я видяхме на видео преди шоуто, но не знаехме, че ще се появи и на подиума малко по-късно. На 76 години, тя изглеждаше забележително, сякаш времето беше изцяло под неин контрол.

Независимо дали седяха на първите редове, или се разхождаха по пистите, знаменитостите обраха всички овации по време на представянето на новите пролетно-летни колекции за 2023. А видяхте ли Парис Хилтън на шоуто на Versace? Тя носеше мини рокля в розово, тотално като истинска Барби кукла (като имаме предвид и русата й коса), докато Шер излезе на сцената с плътно прилепнало боди. Невероятна на 76! Тя закри ревюто с тоалета си с остри подплънки на раменете, дълбоко деколте и ефектен мраморен принт.

Ирина Шейк на модното шоу на Giorgio Armani

© Getty Images
© Getty Images

Моментът на Шер на модния подиум доказа, че невероятният стил и увереност се срещат на всяка възраст - очевидно стават все по-добри година след година. Единственото нещо, което липсваше, беше микрофон, за да може да извика „Believe!“.

Рикардо Тиши напусна Burberry - Даниел Лий е новият главен творчески директор

И разбира се, Седмицата на модата в Париж далеч не е приключила, като все още предстоят големите шоута на Chanel, Valentino и Louis Vuitton.

Галерия: Тоалетите, които привлякоха вниманието ни, на Седмицата на...

Виж всички снимки