Семейството на Джей Ло се увеличи с още един

Семейството на Дженифър Лопес и Алекс Родригес се увеличи с още един!

Семейството на Дженифър Лопес и Алекс Родригес се увеличи с още един!

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► 7 стилни урока за "скъпа" визия от Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Алекс Родригес посрещат нов член в семейството си, на когото обаче все още не са измислили прилично име.

Карантината се оказа подходящо време за много неща, както и да се сдобиеш с ново кученце и да зарадваш децата. Какво по-хубаво занимание можеш да подариш на едно дете от домашния любимец?!

Е, очевидно Джей Ло и съпругът й мислят по същия начин. Самата Лопес споделя страхотната новина в профила си в Instagram, като се обръща към феновете си за помощ и предложения за име на малкия сладур.

До момента имената с най-много гласове са Тайсън или Янки.

Липсата на име обаче не попречи на малкия goldlendoodle вече да има акаунт в Instagram. Засега профилът се нарича tbdpupofficial, но в последствие, когато мъничето се сдобие с име, вероятно ще се промени. Сега на страницата на безименното кученце има само пет публикации и само пет хиляди абоната.

Дженифър и Алекс прекарват самоизолацията в Лос Анджелис с децата си и вече новия си домашен любимец. Припомняме, че пандемията наруши не само професионалните им планове, но и личните, защото двойката сяташе това лято да се ожени, но сватбената церемония беше отложена за неопределено време.

Въпреки всичко, двойката все още активно се подготвя за големия ден, както Алекс съобщи в априлско интервю за Entertainment Weekly:

„Срещнахме се с организаторите в Zoom и обсъдихме как могат да се развият събитията през следващите 12 месеца. Вече имаме 3 или 4 различни сценария... Обстановката в света се променя с невероятна скорост. Обикновено, когато планираш годината - по отношение на работен график или финансови разходи, последното нещо, за което се сещаш е, че всичко може да се срине и напълно да спре както, например, сега. Затова трябва да сме подготвени за промяна, да бъдем много активни и да действаме в съответствие с обстоятелствата. Но в същото време мисля, че най-важната задача за всеки от нас сега е самодисциплината и изолацията. Трябва да преодолеем това заедно... можем да победим това само с общи усилия“.