Селена реагира (нестандартно) на откровеното интервю на Хейли

Селена Гомес коментира откровеното интервю на Хейли Бийбър, в което звездната съпруга говори за връзката си с половинката си Джъстин Бийбър.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Съвсем наскоро Хейли Бийбър даде подробно и доста откровено интервю, в което открито говори за брака си с Джъстин и дори коментира предишни изявления на Селена Гомес (които обвиняват Хейли, че е откраднала Джъстин). Сега Селена си позволи да коментира за първи път след думите на Хейли. Въпреки че моделът не е споменал нищо по неин адрес, феновете са сигурни, че това е отговор на изявленията на Хейли.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

В личния си профил в социалните мрежи Селена Гомес представи червилото на своята марка Rare Beauty. В края на презентацията си актрисата каза, че всеки неин продукт носи добри намерения и това, което прави е честност: „И всичко, което трябва да кажа е невероятната ирония, че пуснах нещо, в което има само мили думи и чувства, защото това е точно това, което искам да споделя с всичко около мен...“, обърна се към феновете си холивудската звезда.

Припомняме, че Джъстин и Хейли се ожениха през 2018 г., като певецът й предложи брак само няколко месеца след началото на връзката им.

Джъстин към Хейли: Имам късмет, че съм твой съпруг

Вижте повече

Джъстин към Хейли: Имам късмет, че съм твой съпруг

Джъстин Бийбър със сладко признание на годишнината от сватбата си с Хейли: "Имам късмет, че съм твой съпруг".