Селена Гомес: Всичко, което искам, е съпруг и деца

Селена Гомес даде интервю за подкаста Giving Back Generation, в което сподели плановете си за бъдещето. Певицата призна, че иска да намери точния човек, с когото да създаде семейство.

"Надявам се да се омъжа и да стана майка. Съвсем скоро. Вероятно ще ми омръзне всичко това. Вероятно ще посветя по-голямата част от живота си на благотворителност, преди да се установя. Но всичко с времето си..."

По-рано в мрежата се появиха слухове за аферата на Селена Гомес с италианския продуцент Андреа Йерволино. Папараци ги забелязаха заедно няколко пъти, а журналисти предположиха, че звездите може да имат романтична връзка. Самата Селена все още не е потвърдила официално информацията.

Селена Гомес публикува видео по бански: Нормалните коремчета се върнаха

Вижте повече

Селена Гомес публикува видео по бански: Нормалните коремчета се върнаха

Певицата в момента прекарва времето си на почивка на яхта в Италия с приятели и очевидно е решила да използва свободното си време, за да запише...

Припомняме, че зад гърба си певицата има тежка раздяла с бившия си приятел Джъстин Бийбър. Звездната двойка няколко пъти възстанови отношенията си, но през 2018 г. окончателно се разделиха. Според Селена раздялата е била много трудна за нея, певицата дори се е сблъскала с депресия и психически проблеми.

В друго интервю певицата също така призна, че се е отказала от социалните мрежи, тъй като това се отразява негативно на психологическото й състояние. Тя предаде управлението на профилите си на асистент.

"Изтрих Instagram от телефона си и предадох акаунта на моя асистент. Всичко, което публикувам, просто й го изпращам, вместо да се тревожа за това. Дори не знам паролата си".