Селена Гомес: "Всичките ми гаджета ме смятаха за луда"

Селена Гомес разказва за личния си живот.

Селена Гомес разказва за личния си живот.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►► Защо Селена Гомес уволни майка си

28-годишната Селена Гомес наскоро стана героиня във видеоклип в YouTube на холандския гримьор и блогър за красота Ники де Ягер, която разкри себе си като транссексуална жена по-рано тази година. Ники покани Селена при себе си, за да тества продукти от новата козметична линия на звездата, наречена Rare Beauty.

Снимка: Instagram story

Успоредно с нанасянето на грим, де Ягер използва времето, за да разговаря със Селена по различни теми. Съответно - обсъдиха и личния живот на Гомес. Певицата призна, че й е било доста трудно да изгради връзка по време на карантинния период, а също така и разкри какво мислят за нея всичките й бивши гаджета.

"Доста е трудно да подредиш личния си живот по време на карантина! Не, това не е апел за всички заинтересовани фенове. Знаете ли, това е някак смешно, защото звучи така, сякаш жадувам да имам гадже. Не, изобщо не искам. Момчетата са твърде сложни... Всичките ми бивши мислят, че съм луда, но наистина не ме интересува какво мислят!"

Припомняме, че Селена Гомес имаше най-дълга връзка с Джъстин Бийбър. Двойката започна да се среща през 2010 г., като периодично те се разделяха и се събирайа отново и накрая прекъснаха взаимоотношенията си кардинално през март 2018 г. В интервютата си певицата многократно нарече тази връзка "токсична" и призна, че е изключително доволна, че най-накрая е затворила тази глава от живота си.

"Свикваш с факта, че изпитваш страст, разочарование, трудности и си мислиш, че това е любов. И аз вярвах в това дълго време. Сега искам истинска връзка. Без взаимни зависимости, без да е твърде сложно, без комуникационни проблеми..."

Неотдавна Селена призна, че би искала феновете да я запомнят на първо място именно заради работата й, а не заради бурния си личен живот. Звездата твърди, че не се чувства добре, когато някои хора я свързват само с интимните й взаимоотношения.

Целият разговор можеш да видиш тук: