Селена Гомес: Тейлър е моето момиче

Селена Гомес даде първото си интервю за 2020 г., в което разказва за приятелството си с Тейлър Суифт, новия си албум, любовта и всички трудности, през които е преминала през последните години.

Селена Гомес даде първото си интервю за 2020 г., в което разказва за приятелството си с Тейлър Суифт, новия си албум, любовта и всички трудности, през които е преминала през последните години.

►►► Селена Гомес влезе в болница заради нервен срив

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала страхотно (виж снимки в галерията долу):

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

След 4-годишна музикална пауза днес най-сетне новият албум на Селена Гомес е достъпен за всички нетърпеливи фенове. Певицата отбеляза това събитие със специално интервю за WSJ (Wall Street Journal), в което разказа за приятелството си с Тейлър Суифт. Двете изпълнителки се познават от 13 години, когато Гомес има връзка с Ник Джонас, а Суифт с Джо Джонас.

„Характерите ни си паснаха моментално. Още тогава разбрах, че тя е моето момиче. И двете преминахме през лош етап едновременно. Тейлър ме научи как да преодолявам трудностите още от малка“, коментира Селена.

Отговорът на Тейлър Суифт не закъсня и тя също сподели отношението си към Селена Гомес.

„Когато я срещнах, осъзнах, че винаги ще я подкрепям. Имам способността да прощавам на хората, които са ме наранили, но не съм сигурна, че бих простила на онези, които нараняват Селена“, споделя певицата.

via GIPHY

През 2018 г. Селена Гомес прекрати връзката си с певеца Джъстин Бийбър. Това бе един от най-трудните периоди за изпълнителката на Lose You To Love Me. Суифт бе постоянно до нея и я подкрепяше във всяко начинание.

Що се отнася до здравословното и психическо състояние, Селена коментира, че се чувства по-добре.

„Знаех, че имам психични проблеми и това бе облекчение за мен. Дадох си сметка, че има начин да получа помощ и да се обградя с хора, на които мога да се доверя. Приемам подходящите лекарства и животът ми се промени напълно“, споделя певицата.

via GIPHY

„Когато ми трансплантираха бъбрек, си спомням, че в момента, в който излязох от стаята, тялото ми започна да се тресе, майка ми крещеше, а малко след това ме върнаха обратно в леглото. Тогава осъзнах колко благодарна съм, че съм жива“, добавя Гомес.