Селена Гомес се извини

Селена Гомес се извини, след като бе обвинена, че се подиграва с Хейли Бийбър.

Селена Гомес се извини, след като бе обвинена, че се подиграва с Хейли Бийбър.

Най-впечатляващите визии на наградите Critics' Choice, виж в галерията долу:

Галерия: Най-впечатляващите визии на наградите Critics' Choice

Виж всички снимки

►►► Селена Гомес: Не ме интересува колко тежа!

Въпреки факта, че Селена Гомес и Джъстин Бийбър се разделиха отдавна, феновете на двойката все още се надяват, че звездите ще се съберат отново. Голяма част от последователите обвиняват Хейли Бийбър, че именно тя е виновна за разрушаването на такъв идеален съюз. По този повод моделът е постоянно критикуван и обиждан. А на последната Met Gala феновете на Селена дори докараха съпругата на Джъстин до сълзи точно на червения килим.

Този път последователи заподозряха, че самата Селена Гомес се е подигравала с Хейли. Те стигнаха до това заключение, след като видяха видеото, което певицата публикува на страницата си в TikTok. Във видеото звездата демонстрира рутинната си за грижа за кожата, имитирайки съпругата на Бийбър.

@selenagomez

Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

След тази публикация Селена беше обвинена в тормоз. Певицата не запази мълчание и отговори: „Ето защо вярвам в грижата за вашето психично здраве. Хора, нямам представа какво точно сгреших, но се извинявам за това. Нямах лоши намерения. Скоро ще изтрия видеото“, пише звездата.

Припомняме, че Селена Гомес имаше връзка с Джъстин Бийбър от 2010 г. Влюбените се разделиха, а след това отново се събраха и бяха заедно до 2017 г. През лятото на 2018 г. певецът предложи брак на Хейли и всичко между него и Селена приключи.