Гомес вдига завесите на новата си козметична линия

Селена Гомес пуска своя собствена линия грим това лято.

Преди доста време се появи информация около стартирането на нова лична козметична линия на Селена Гомес, но тогава нямаше никаква конкретна информация за периода на появата й на пазара.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително, виж в галерията долу:

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►► Смелите грим експерименти на Селена Гомес

Ето, че вече е ясно – Селена Гомес пуска собствената си линия за грим това лято!

В профила си в Instagram певицата публикува видео, на което рекламира марката си, чието име е Rare Beauty (припомняме, че преди месец тя издаде и третия си албум, носещ също името Rare).

“Да си рядък, уникален – означава да почувстваш вътрешна хармония и комфорт със себе си. Смятам, че Rare Beauty е нещо повече от линия за красота. Искам всички да спрем да се сравняваме един с друг и просто да приемем своята уникалност. Няма нужда да даваме оценки на себе си по снимки, харесвания или коментари. Рядката красота не е в това как другите ни виждат, а как сам виждаш себе си“ - пише певицата.

Селена насърчава всички жени да приемат и обичат себе си такива, каквито са в действителност и да търсят красотата в несъвършенствата си.

„Нашата мисия е да говорим за красота, самовъзприемане и психично здраве. Искаме да помогнем на хората да не се чувстват сами в този свят“ - допълва Селена.