Селена Гомес подава ръка на Бела Хадид

Селена Гомес опитва да сключи мир с Бела Хадид след години вражда

Селена Гомес опитва да сключи мир с Бела Хадид след години вражда.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►► Стефано Габана нарече Селена Гомес "грозна"

Наскоро Селена Гомес възобнови активността си в социалните мрежи след едногодишна почивка. Едно от нещата, които правят впечатление е, че певицата се опитва да зарови томахавката с Бела Хадид.

Припомняме, че и двете момичета по различно време се срещаха с канадския певец от етиопски произдох Абел Тесфайе (The Weeknd). Бела беше в отношения с музиканта от 2015 до 2017 година, a след като се разделят Абел започва връзка със Селена.

Връзката на Гомес и Тесфайе не продължава дълго и музикантът отново се събира с Хадид. През цялата тази романтична история Селена и Бела избягват да се засичат, и подчертано спират да общуват в социалните мрежи. След като Селена се разделя с рапъра, публично се обръща към модела с молба да „внимава“.

„Бела, той се върна при теб само, за да ме дразни. Не му вярвай, той играе двойна игра“ - пише Гомес. Въпреки това Хадид пренебрегва тези думи, а през лятото звездната двойка отново се разделя.

След две неуспешни връзки The Weeknd явно предпочита усамотение, защото той няма акаунт в Instagram и не дава почти никакви интервюта. Но бившите му приятелки може би възнамеряват да възстановят взаимоотношенията си.

Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като тях, виж как в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на супермоделите - бъди неустоимо секси като...

Виж всички снимки

►►► 10 стилни урока от Бела и Джиджи Хадид

Хадид първа заявява добронамереното си отношение. Моделът харесва снимки на Селена от червения килим на кинофестивала в Кан. А Селена отскоро започва отново да следва Бела в Instagram. Феновете на двете звезди се надяват, че ще успеят да се сприятелят отново и да оставят всичко в миналото.

Очевидно Селена се опитва да възстанови контактите си с приятелките на всичките си бивши гаджета. Припомняме, че скоро тя се застъпи и за Хейли Болдуин (Бийбър).