Селена Гомес: Не ме интересува колко тежа!

Селена Гомес отговори на критиките към тялото й: „Не ме интересува колко тежа! Би трябвало и вас да не ви вълнува.“

Снимка: @selenagomez

Селена Гомес отговори на критиките към тялото й: „Не ме интересува колко тежа! Би трябвало и вас да не ви вълнува.“

Най-впечатляващите визии на наградите Critics' Choice, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-впечатляващите визии на наградите Critics' Choice

Виж всички снимки

►►► Селена Гомес намекна за промяна в личния си живот

Селена Гомес очевидно реши да отговори на хейтърите в мрежата, които непрекъснато критикуват фигурата й. Това не е първият път, когато тялото на Гомес предизвиква спорове сред феновете. Потребителите атакуват Селена заради постоянните промени и скокове на теглото й. Междувременно основната им причина изобщо не е липсата на воля, а лекарства, които блокират симптомите на лупуса (автоимунно заболяване, с което Селена се бори от много години).

За щастие, певицата се е научила вече спокойно да реагира на омразата и твърде внимателните погледи към тялото й. Певицата публикува видео в TikTok в отговор на критиките. Отново!

https://www.tiktok.com/@selenagomez/video/7084380445055438123?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7083019134782457350

След което допълни: "Не ме интересува теглото ми. И абсолютно не ме интересува, че някой може да не харесва тялото ми. Аз съм красива във всеки случай. Да, опитвам се да бъда слаба, разбира се, но наскоро изядох четири такос, три яйчени рулца, лучени кръгчета и пикантен сандвич с пиле. Но честно казано, не ме интересува".

В момента във всички социални канали на певицата се обсъжда горещо темата, а Селена не спира да отговаря на хейтърите и да защитава собствената си гледна точка.