Селена Гомес: Изпаднах в депресия заради пандемията

Селена Гомес разкри, че е изпаднала в „кратка депресия“, когато започна глобалната пандемия.

Селена Гомес разкри, че е изпаднала в „кратка депресия“, когато започна глобалната пандемия.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►► Селена Гомес: Знам, че съм направила някого щастлив

28-годишната Селена Гомес откровено разказва за това как е пострадало психическото й здраве в началото на глобалната пандемия. В онлайн разговор с д-р Вивек Мърти в Instagram Live певицата и основател на козметична линия призна, че е изпаднала в „кратка депресия“ във връзка с разпространението на COVID-кризата.

"В началото не можех да се справя с всичко това. Изпаднах в кратка депресия. Работата ми е вързана с постоянно пътуване и общуване с хора. Освен това, благодарение на нея мога да радвам хората и това ме прави щастлива... Чувствам се по-добре сега. Започнах работа по лични проекти. Например, сега развивам личната си козметична линия. Основната цел на проекта е да спечелим 100 милиона долара за 10 години, които ще отидат за подкрепа на хора с психични проблеми" - споделя Селена.

"Щастлива съм, че наскоро успях да отида в звукозаписно студио... Сега вече мога да кажа, че преминах този труден период с правилните хора, направих правилните неща и предприех правилните стъпки, за да не се побъркам"