Селена Гомес изживява най-страхотното си лято

Певицата е по-щастлива от всякога, въпреки скорошните новини за годежа на Джъстин Бийбър.

Когато новината за годежа на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин взриви интернет по-рано това лято, хората изглеждаха крайно разтревожени за психичното състояние на Селена Гомес.

Какво ли мисли по въпроса (историята все още мълчи)? Дали сърцето й е разбито? Феновете на Селена си задаваха все такива мрачни въпроси за настроенията на любимката си.

►►► Колко е похарчил Бийбър за годежния пръстен на Хейли

И тъй като една снимка говори повече от хиляди думи, Гомес опровергава притесненията на всички с кадри от, както изглежда, най-щастливото лято през живота й. Спокойно, Селена е добре. Даже повече от добре, тя се чувства страхотно. Само гледай!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ето я тук в приятелска компания, включително с гаджето на Ванеса Хъджинз, Остин Бътлер. В момента двамата снимат филм заедно, наречен „The Dead Don't Lie”.

Ако продължиш да разглеждаш Instagram профила на звездата, ще видиш нейните закачливи селфита, както и снимки как тича сред природата, волна като птичка. Като птичка!

Увери ли се? Селена Гомес е щастлива. Снимките, които е качила по-рано през лятото също показват, че тя сияе.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Да вземем например тази, качена на рождения й ден.

Това е един доволен от съществуването си човек, няма две мнения по въпроса! По-рано този месец източник потвърди, че Селена е била изненадана от новината за годежа, но не и разстроена.

„Селена определено има различни стремежи в момента и се чувства много по-добре, откакто Джъстин не е в живота й. Тя е приключила с него – твърди източника. – Сега тя не се фокусира върху ходенето по срещи, а върху себе си. В момента е щастлива да излиза с приятелки и да ходи на църква.“